Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a împlinit 13 ani. Ce mesaj i-a transmis impresara

02.09.2021, 13:43
Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a împlinit 13 ani. Ce mesaj i-a transmis impresara
Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a împlinit 13 ani. Ce mesaj i-a transmis impresara

Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf,  Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 13 ani. Impresara Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, i-a transmis urări publice băiatului pe care îl are cu binecunopscutul antrenor de fotbal laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008. În ultima vreme au existat zvonuri că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp ar divorța. Ba chiar s-a spus că antrenorul ar avea amantă.

De curând, fiul cel mic al Anamariei Prodan și al lui Laurebnțiu Reghecampf și-a aniversat ziua de naștere. Cu această ocazie, Reghe J.r. a primit urări publice de la celebra sa mamă.

Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a împlinit 13 ani. ””Ești universul nostru, dragostea noastră, viața noastră”

Impresara a publicat pe contul de Instagram o imagine adorabilă alături de Laurențiu Reghecampf Jr., iar mesajul a fost unul înduioșător.

“La mulți ani îngerul meu ?❤️ sa-ți dea Dumnezeu toată fericirea, iubirea și sănătatea din lume! Ești UNIVERSUL NOSTRU, DRAGOSTEA NOASTRĂ, VIAȚA NOASTRĂ! #happybirthday #lovemyson? #proudmom #reghejr #bebeto #happy13thbirthday ❤️❤️❤️”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Când și unde s-au cunoscut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă și chiar au avut o relație, însă s-au separat și fiecare s-a căsătorit cu altcineva, ca după ani să ajungă și ei în fața altarului. „Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva. Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat”,  povestea Anamaria Prodan într-un interviu.

”Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, mai spunea ea.

citește și...