Fanii lui Atletico Madrid lansează un protest online după ce au apărut zvonuri privind transferul starului portughez Cristiano Ronaldo

25.07.2022, 19:55

Cristiano Ronaldo este disperat să plece de la Manchester United în perioada de transferuri din vară, dar drumul său spre Atletico Madrid ar putea fi blocat de suporterii clubului

Ronaldo i-a informat pe cei de la United că dorește să i se acorde un transfer departe de club. El este frustrat de lipsa de recrutări în perioada de transferuri de până acum și este disperat să joace în Liga Campionilor în sezonul următor pentru a-și putea continua moștenirea în competiție.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani a lipsit de la turneele de pre-sezon ale lui United din Thailanda și Australia din motive familiale. Speculațiile cu privire la viitorul său au fost numeroase, Chelsea, Napoli, Barcelona, Paris Saint-Germain și Atletico Madrid fiind printre cluburile legate de el în ultima vreme, potrivit dailystar.co.uk.

“Fanii fiecărui club ar trebui să-l respingă pe Ronaldo”

Atleti a fost numele cel mai insistent în rapoarte, datorită faptului că îi poate oferi lui Ronaldo fotbal în Liga Campionilor și o întoarcere în orașul în care a trăit timp de nouă ani. Se pare că echipa lui Diego Simeone ar trebui să își reducă drastic masa salarială pentru a-l semna pe Ronaldo, pentru a respecta regulile financiare din La Liga – și ar putea exista o altă barieră în calea tranzacției.

Dacă ăsta vine la Atleti al meu, îmi voi anula cele două abonamente…. Nu suntem un azil pentru a colecta gunoaie”, a scris un suporter pe Twitter. “Nu este vorba doar de fanii lui Atletico, fanii fiecărui club ar trebui să-l respingă pe Ronaldo”, a adăugat un altul.

Ronaldo mai are contract pentru încă 12 luni la United

“Un clovn care reprezintă tot ceea ce nu este Atleti. Ar distruge vestiarul, fanii și tot ceea ce atinge. Nu este susținut nici măcar sportiv, [este] în declin clar”, a scris un suporter al lui Atleti. “La club nu am pune niciodată rezultatele mărcii, imaginea sau dividendele economice înaintea celor sportive sau sociale”, a fost de acord un altul.

Ronaldo mai are contract pentru încă 12 luni la United, care îi plătește un salariu de aproximativ 500.000 de lire sterline pe săptămână. Erik ten Hag a fost ferm pe poziția sa . “Planificăm cu Cristiano pentru acest sezon, așa că asta este și abia aștept să lucrez cu el”, a declarat el pe 11 iulie. “Am vorbit cu el înainte să apară această problemă. Am avut o conversație foarte bună cu el, dar asta va rămâne între mine și el. Dar Cristiano nu este de vânzare”.

Cu toate acestea, Mirror Football înțelege că United a acceptat în privat că păstrarea unui Ronaldo nemulțumit ar putea perturba eforturile lui Ten Hag în sezonul următor. Surse apropiate situației spun că Ten Hag a lucrat din greu în ultima lună pentru a restabili armonia în vestiarul Diavolilor Roșii și nu vrea ca Ronaldo să perturbe lucrurile.

 

citește și...