Cristiano Ronaldo șochează lumea fotbalului. Prima apariție a starului portughez, după moartea tragică a fiului său nou-născut

20.04.2022, 19:39

Cristiano Ronaldo a fost fotografiat pentru prima dată de la moartea tragică a fiului său nou-născut. Atacantul lui Manchester United a primit concediu de la clubul său, dar a optat să se îndrepte miercuri la baza de antrenament din Carrington.

Cristiano Ronaldo a șocat lumea fotbalului revenind la antrenament cu colegii săi de la Manchester United la doar două zile după moartea fiului său.

Vedeta și-a făcut apariția pentru prima dată de când el și partenera lui, Georgina Rodriguez, au anunțat moartea tragică a fiului lor nou-născut.

Cum a fost surprins Cristiano Ronaldo

Bărbatul de 37 de ani a ratat, desigur, meciul de marți seară cu Liverpool la Anfield, în timp ce a petrecut timp cu familia sa, iar acum a fost văzut în spatele unui Mercedes părăsind Carrington miercuri după-amiază. Fotbalistul a fost văzut în drum spre antrenament, cu căștile în urechi, în timp ce stătea în spatele șoferului, pe bancheta din spate.

Fotbalistul a fost văzut în drum spre antrenament

Ronaldo a lipsit marți seară de la meciul care s-a încheiat cu înfrângerea cu 4-0 a echipei sale de Liverpool și a existat o un sprijin masiv atât pentru el, cât și pentru partenera sa Georgina Rodriguez.

Mesajul transmis de Manchester United

Înaintea meciului de marți, Manchester United a declarat:

„Familia este mai importantă decât orice și Ronaldo își susține pe cei dragi în acest moment extrem de dificil. Ca atare, confirmăm că nu va participa la meciul cu Liverpool de la Anfield și subliniem cererea familiei de confidențialitate”.

Starul portughez în vârstă de 37 de ani și iubita lui, Georgina Rodriguez au dezvăluit luni, 18 aprilie, vestea tragică într-o declarație comună pe rețelele de socializare. Starul lui Manchester United aștepta gemeni cu partenera sa Georgina Rodriguez.

Fiul nou-născut al lui Cristiano Ronaldo a murit, potrivit unui anunț postat luni pe contul de Instagram al fotbalistului.

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte”, se arată în anunț, potrivit Daily Mail.

Cristiano Ronaldo a devenit recent prima persoană care a ajuns la 400 de milioane de urmăritori pe Instagram și a distribuit un videoclip pentru a le mulțumi fanilor săi.

citește și...