Experiența care a marcat-o pe Ozana Barabancea. ”A fost un șoc. Nu am vorbit cu nimeni”

24.04.2021, 12:44
Experiența care a marcat-o pe Ozana Barabancea. ”A fost un șoc. Nu am vorbit cu nimeni”
Experiența care a marcat-o pe Ozana Barabancea. ”A fost un șoc. Nu am vorbit cu nimeni”

Ozana Barabancea a avut parte de o experiență incredibilă cu ani în urmă.

La postul de televiziune Antena Stars, Ozana Barabancea a povestit un episod mai puțin cunoscut din viața sa. Artista a vorbit despre min unea pe care a trăit-o în urmă cu câțiva ani. „Am fost educată de mică, m-am născut vis a vis de o biserică, mergeam la biserică, bunica mea m-a învățat să fac semnul crucii și am trăit șapte ani vis a vis de biserică. Viața m-a îndepărtat, m-a dus pe alte căi, în fine, tentațiile tinereții… La un moment dat, acum 8-9 ani, într-o dimineață de mai am avut așa ca o revelație. Mi s-a luminat un perete complet zidit, fără fereastră. Am văzut cum din partea stângă vin raze”, a mărturisit Ozana Barabancea, potrivit spynews.ro.

„Parcă o voce mi-a spus: „totul s-a schimbat”. Nu pot să vă spun exact ce am auzit, dar ideea era că de acum înainte drumul duce către biserică. Nu m-a speriat. Nici măcar nu m-a liniștit, m-a surprins și m-a bucurat. Am stat de vorbă cu mine. Era o nouă stare de spirit. Nu am făcut nimic decât să mă așez. A fost un șoc. Nu am vorbit cu nimeni. A fost un șoc să vezi o lumină dintr-un perete complet zidit, zici că e SF. Nimic nu e întâmplător, totul e programat”, a completat vedeta.

Ozana Barabancea are doi copii

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

În plan personal, Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat, din mariajul lor rezultând doi copii, un băiat care se numește Andrew și o fată, Gloria

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu”, spunea Ozana Barabancea într-un interviu.

citește și...