“Este o știre-bombă!”. Shakira îl va face gelos pe Gerard Piqué. Solista va lua cina în Miami cu un fost iubit

30.09.2022, 17:23

În timp ce Gerard Piqué își continuă viața amoroasă după despărțirea de Shakira, cântăreața columbiană ar putea călca pe urmele fotbalistului și, deși nu este confirmat, s-ar putea întâlni în curând cu fostul ei iubit Antonio de la Rúa. “Shakira și Antonio de la Rúa au reluat contactul prin intermediul apelurilor telefonice și al întâlnirilor “.

Shakira a avut o relație de mai bine de 11 ani cu De la Rua, de care s-a despărțit înainte de a începe relația cu Gerard Pique. În urmă cu câteva săptămâni și după o relație lungă și cu doi copii, cântăreața și fotbalistul s-au despărțit.

Lui Piqué nu i-a luat mult timp să-și găsească o parteneră, ba chiar se întâlnea deja cu Clara Chia Marti când încă nu terminase relația cu Shakira. Și, deși starul sud-american se gândește doar la vindecarea rănilor și la copiii săi, o iminentă reîntâlnire cu De la Rua este aproape de a se materializa, potrivit marca.com. 

Shakira și De la Rua au convenit să se întâlnească în Miami

Karina Lavícoli, de la emisiunea argentiniană ‘Socios del Espectáculo’, a dat asigurări că fiul fostului președinte Fernando de la Rúa și Shakira au luat deja legătura prin telefon și că Antonio este dispus să o ajute pe columbiană în tot ceea ce are nevoie, ba chiar au convenit să se întâlnească la Miami.

“Sunt în măsură să spun că Shakira și Antonio de la Rúa au reluat contactul prin intermediul apelurilor telefonice și al întâlnirilor care sunt planificate pentru mai târziu, pentru că ea trece printr-o perioadă foarte dificilă. Este o știre-bombă!”, a declarat prezentatoarea, care a provocat surpriză în rândul colegilor săi.

Cum a fost întâlnirea dintre Shakira și De la Rua

Shakira și De la Rúa au avut o relație de mai bine de 11 ani, iar columbianca i-a dedicat chiar și cântece, precum “Día de enero” și altele. La câteva săptămâni de la aflarea veștii despărțirii lui Piqué de Shakira, argentinianul a ținut legătura cu fosta sa iubită, iar acum sunt aproape de a se reîntâlni.

Și, deși sunt doar zvonuri, însăși Shakira a declarat într-un interviu recent că deocamdată nu-și va căuta un partener, deoarece trebuie să aștepte “ca acea durere din pieptul meu să se închidă și apoi vom vedea ce se va întâmpla”. Va fi oare De la Rua cel care va ajuta la vindecarea acelei răni?

citește și...