Shakira ar fi primit mesaje de la unele dintre femeile cu care Gerard Piqué a înșelat-o. “Îmi trimitea mesaje în care mă întreaba ce mărime are fundul meu”

09.09.2022, 16:57

Gerard Piqué și Shakira au devenit protagoniștii diverselor știri din presa internațională după ce despărțirea lor sentimentală a ieșit la iveală în urmă cu câteva luni. Cuplul este ținta criticilor și a opiniilor, deoarece au apărut versiuni legate de legătura sentimentală pe care o aveau de mai bine de zece ani.

Cele două celebrități au atras atenția utilizatorilor platformelor digitale odată ce un jurnalist spaniol a început să ofere detalii despre relația lor publică. Jordi Martin, cunoscut pentru că a călcat pe urmele fotbalistului și cântărețului timp de mai mulți ani, a furat spectacolul cu dezvăluirile pe care le-a făcut, expunând presupusele trădări ale spaniolului.

Paparazzi au lansat amenințări pe rețelele de socializare, avertizându-l pe Gerard Piqué că va publica dovezi care vor reflecta diferitele infidelități pe care le-a comis în trecut. Comunicatorul a precizat că îi va îndepărta masca sportivului și îl va demasca pentru “înșelătoriile” pe care i le-a făcut Barranquillera pe toată durata poveștii de dragoste, potrivit semana.com.

Shakira primea mesaje din partea unor femei cu care fostul ei partener ar fi trădat-o

Recent, potrivit celor compilate de Infobae despre versiunile pe care Martin le-a oferit presei spaniole, cântăreața și interpreta trupei Ojos así primea diferite mesaje din partea unor femei cu care fostul ei partener ar fi trădat-o de-a lungul timpului. Aceste texte ar fi o mostră a modului în care fotbalistul a acționat și s-a comportat cu cele cu care a flirtat.

Potrivit reporterului, mesajele ar conține relatări despre cum s-au petrecut infidelitățile și ce metodă folosea spaniolul pentru a le fura atenția femeilor. Declarațiile arătau faptul că Piqué se întâlnea cu ele în hoteluri și intra la ore diferite pentru a nu atrage atenția asupra sa.

“Acesta este ‘modus operandi’ pe care Piqué îl folosește de mulți ani”

“Piqué, atunci când întâlnește o fată, știe foarte bine măsurile pe care trebuie să le ia; adică, dacă merge la un hotel și întâlnește o fată, ea merge prima… el parchează mașina, urcă singur în cameră și fata urcă singură. Fata părăsește singură hotelul, iar el pleacă singur. Acesta este ‘modus operandi’ pe care Piqué îl folosește de mulți ani”, a spus jurnalistul.

Deocamdată, Shakira a păstrat tăcerea cu privire la toate știrile care circulă despre fostul ei partener, respingând zvonurile potrivit cărora ar fi “devastată”. Fratele ei, Tonino Mebarak, s-a ocupat de dezmințirea versiunilor care au fost date, afirmând că artista pop este bine și destul de calmă.

A fost Piqué infidel cu Shakira timp de ani de zile

În urmă cu câteva luni, în plin boom al confirmării idilei lui Piqué cu Clara Chía Martí, una dintre versiunile care au stârnit vâlvă pe platformele digitale a fost legată direct de Suzy Cortés, o femeie care a acordat un interviu pentru presa La Razón, spunând că fotbalistul a insistat pe Instagram că vrea să o cunoască.

Mesajele erau nepotrivite și deveneau greu de gestionat, așa că a preferat să vorbească despre asta în public.

“Mi se pare absurd ca el să-mi trimită un mesaj în care mă întreabă ce mărime are fundul meu și să-mi ceară să vadă poze speciale cu mine. Îmi trimitea nuduri, dar eu nu le deschideam. Mi-a oferit chiar și un avion care să mă ia de la Londra. Mi se pare o lipsă de respect față de soția și familia lui”, a spus femeia.

În mod similar, presa Socialité a dezvăluit în reportajele sale că fotbalistul, și membru al Barcelonei, face turul cluburilor de noapte în compania prietenilor săi, cucerind unele dintre femeile care lucrează și frecventează localurile.

În acest format, s-a pus accentul pe cuvintele date în trecut de Luciana Guschmer, influencer ecuadorian, care a declarat că petrecerile la care participa fostul iubit al Shakirei erau private, iar telefoanele mobile nu aveau voie să intre pentru a evita scurgerile de informații.

Este important de subliniat că Jordi Martin asigură că Clara Chía și Piqué au o relație de mai mulți ani, astfel că relația lor nu este ceva nou, nici măcar pentru familia sportivului.

 

citește și...