Emily Burghelea, după scandalul cu Vulpița de la ”Acces Direct”: ”Nu mai am voie să vorbesc, pentru că sunt dată în judecată și mi se cer foarte mulți bani”

23.07.2020, 09:52
Emily Burghelea, după scandalul cu Vulpița de la ”Acces Direct”: ”Nu mai am voie să vorbesc, pentru că sunt dată în judecată și mi se cer foarte mulți bani”
Emily Burghelea, după scandalul cu Vulpița de la ”Acces Direct”: ”Nu mai am voie să vorbesc, pentru că sunt dată în judecată și mi se cer foarte mulți bani”

Emily Burghelea, fosta asistentă a Mirelei Vaida de la emisiunea ”Acces Direct” a făcut5 noi declarații după plecarea de la show. Aceasta a afirmat că nu a mai vorbit cu Vulpița, cea din cauza căreia a pronit scandalul care a dus la demisia ei.

De la scandal, fosta asistentă Emily Burghelea nu a mai putut lua legătura cu Veronica Stegaru, alias Vulpița.

”Nu aș avea cum să vorbesc cu ea, pentru că nimeni nu prea poate să vorbească cu ea, nu este ca și când ai putea să vorbești cu ea sau așa ceva…Are un telelefon într-adevăr, dar nu este neapărat telefonul la care are acces numai ea, pe conturile de socializare nu este neapărat ea, este foarte greu să iei legătura…

Nu îmi face neapărat plăcere să vorbesc despre subiectul acesta, fiindcă sunt într-o situație extrem de critică! Nu mai am voie să vorbesc, pentru că sunt dată în judecată și mi se cer foarte mulți bani… pentru că am făcut dezvăluirile astea din spatele scenei.

Dar mie în continuare nu îmi este frică și dau detalii, fiindcă știu că am dreptate și știu că, într-o țară reală, dreptatea iese la iveală. Tocmai de asta, deschid subiectul, și îți spună că, în momentul în care m-am dus să îmi iau hainele de acolo, ea s-a uitat la mine și mai avea puțin și începea să plângă”, a declarat Emily Burghelea pentru wowbiz.ro.

”Trăim într-o lume în care oamenii sunt jucați pe degete pentru bani”

Emily Burghelea a mai afirmat că Vulpița nu a ieșit să spună adevărul pentru că este ușor de manipulat.

”Din păcate, nu am putut să vorbesc prea mult cu ea! După ce am plecat, a venit cineva să mă întrebe, să mă roage să mă întorc să vorbesc cu ea, însă nu am reușit. Este clar că este un om chinuit, este clar că înțelege anumite situații, dar nu poate să facă nimic.

Tocmai de asta acționează și nu acționează, și tocmai de asta, nu a pus piciorul în prag și nu a spus adevărul, pentru că este mult prea ușor de manipulat și mult prea ușor de jucat pe degete.

Din păcate, trăim într-o lume în care oamenii sunt jucați pe degete pentru bani! Ăsta este adevărul și adevărul acesta a fost prea dur pentru mine”, a adăugat fosta asistentă de la ”Acces Direct, potrivit sursei mai sus-menționate.

Ce s-a întâmplat la ultima apariție a lui Emily Burghelea la ”Acces Direct”

Emily Burghelea a decis să renunțe la postul de asistentă la emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, nemulțumită de faptul că unele lucruri nu se spun în show.

Luni, 15 iunie 2020, Emily Burghelea a spus ce o deranjează la emisiunea ”Acces Direct”, chiar înainte de sfârșitul show-ului moderat de Mirela Vaida.

”Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta, chiar nu pot. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, chiar nu pot Mirela”, i-a spus Emily Burghelea prezentatoarei de la ”Acces Direct”.

Susține că ea și-a dat demisia

După ce s-a spus că a fost dată afară, Emily Burghelea a replicat, explicând că ea a fost cea care și-a dat demisia.

„Ei spun că m-au dat afară, eu vă atașez aici documentul prin care eu mi-am dat demisia. Da, am spus asta și în direct, doar că m-au tăiat, nu am putut să-mi termin fraza. Ei spun că am plecat la un alt post. În realitate, eu filmez din curte”, a spus Emily Burghelea pe vlog-ul ei.

Ce salariu avea Emily Burghelea la ”Acces Direct”

Pentru rolul de asistentă a Mirelei Vaida la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, Emily Burghelea primea în jur de 3.000 lei lunar, conform unor surse de la televiziunea la care aceasta lucra.

”Emily nu făcea pe asistenta pentru bani, acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la cre Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți”, a declarat un fost coleg al ex-asistentei TV.

 

citește și...