VIDEO / Emily Burghelea, adevărul despre demisia de la Antena 1. ”Am spus asta și în direct, doar că m-au tăiat”

17.06.2020, 10:36
VIDEO / Emily Burghelea, adevărul despre demisia de la Antena 1. ”Am spus asta și în direct, doar că m-au tăiat”
Emily Burghelea, adevărul despre demisia de la Antena 1. ”Am spus asta și în direct, doar că m-au tăiat”

Emily Burghelea, fosta asistentă de la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, a decis să facă lumină în ceea ce privește demisia sa de la postul respectiv.

Emily Burghelea este în centrul unui imens scandal după ce a renunțat la postul de asistentă a Mirelei Vaida la emisiunea ”Acces Direct. După ce s-a spus că a fost dată afară, Emily Burghelea a replicat, explicând că ea a fost cea care și-a dat demisia.

„Ei spun că m-au dat afară, eu vă atașez aici documentul prin care eu mi-am dat demisia. Da, am spus asta și în direct, doar că m-au tăiat, nu am putut să-mi termin fraza. Ei spun că am plecat la un alt post. În realitate, eu filmez din curte”, a spus Emily Burghelea pe vlog-ul ei, potrivit wowbiz.ro.

Susține că nu i-a îmbătat pe Vulpița și Viorel


După ce în emiksiune s-a spus că i-a chemat acasă la ea pe Vulpița și Viorel și că i-ar fi îmbătat, Emily Burghelea și-a spus foarte clar părerea.

„Ei spun că eu i-am îmbătat pe cei doi. Li s-a pus vin în pahar, dar nu i-a obligat nimeni să bea. Fiecare a băut cum a vrut. Ei spun că scandalul ar fi pornit de la faptul că eu i-am invitat pe cei doi la petrecere, nu este adevărat. Nu este adevărat! Tot scandalul a pornit de la faptul că ei ascund că Veronica este bătută, eu nu pot să accept ca o femeie să fie bătută și de aici a plecat totul”, a explicat fosta asistentă de televiziune.

Ce s-a întâmplat la ultima apariție a lui Emily Burghelea la ”Acces Direct”

Emily Burghelea a decis să renunțe la postul de asistentă la emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, nemulțumită de faptul că unele lucruri nu se spun în show.

Luni, 15 iunie 2020, Emily Burghelea a spus ce o deranjează la emisiunea ”Acces Direct”, chiar înainte de sfârșitul show-ului moderat de Mirela Vaida.

”Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta, chiar nu pot. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, chiar nu pot Mirela”, i-a spus Emily Burghelea prezentatoarei de la ”Acces Direct”.

citește și...