Emil Rengle sare la gâtul Andreei Tonciu. ”Ea a stat mai mult leșinată decât trează”

12.03.2022, 13:45
Emil Rengle sare la gâtul Andreei Tonciu. ”Ea a stat mai mult leșinată decât trează”
Emil Rengle sare la gâtul Andeei Tonciu. ”Ea a stat mai mult leșinată decât trează”

Dansatorul Emil Rengle a făcut comentarii acide la adresa Andreei Tonciu. Cei doi au fost colegi de echip la emisiunea ”Survivor România”, care se filmează în Republica Dominicană și este difuzat de postul de televiziune Pro TV. ”Ea a stat mai mult leșinată decât trează”, a spus Emil Rengle despre participarea Andrreei Tonciu la show-ul respectiv.

În ediția din data de 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor.  Emil Rengle a fost unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survicvor România”. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Emil Rengle a fost prezent la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, unde a făcut comentarii acide la adresa Andreei Tonciu, dar și a altor colegi din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”.

Emil Rengle sare la gâtul Andreei Tonciu. ”A fost în vizită la Survivor”

„Andreea Tonciu a fost în vizită la Survivor. Ea a stat mai mult leșinată decât trează! Nu a făcut parte din Survivor! E cool acum să-l bârfești pe Rengle! Eu nu știu de ce s-a înscris!”, a spus Emil Rengle, notează click.ro.

Despre Robert Niță, un alt coleg din echipa Faimoșilor, dansatorul a comentat: „Robert face atacuri personale! El nu a făcut parte din Survivor. El este singurul care a stat pe bancă, a făcut nu știu câte boli. Sunt câțiva care nu știu de ce au venit la Survivor! El, bărbatul care zice că este, a continuat Survivor afară că înăuntru nu a fost cazul”.

„Ăsta e jocul, am făcut alianțe și am bârfit, dar îmi asum! Am jucat o strategie! E un joc Survivor, unde joci cu creierul și cu corpul. Îmi cer iertare publicului. Poate nu e cea mai bună experiență din viața mea. Nu am intrat în Survivor pentru a demonstra altora ceva! Toată lumea a vorbit despre CRBL, numai că nimeni nu a avut curaj să-și asume asta în fața lui. Sunt atacat pentru că am intrat într-o zonă mai adâncă. Nu-mi pare rău că nu am ieșit în aplauze. Am tras cot la cot cu oamenii ăia!”, a încheiat Emil Rengle.

citește și...