Elwira și Mihai Petre, despre participarea la ”Asia Express. ”A avut o mare contribuție la decizia noastră”

24.05.2021, 15:11
Elwira și Mihai Petre, despre participarea la ”Asia Express. ”A avut o mare contribuție la decizia noastră”
Elwira și Mihai pPtre, despre participarea la ”Asia Express. ”A avut o mare contribuție la decizia noastră”

Mihai Petre și soția sa, Elwira, au făcut declarații înainte de plecarea la ”Asia Express”, sezonul 4.

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ilinca. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi. Mihai Petre și partenera sa de viață participă în sezonul 4 al emisiunii ”!Asia Express”, de la Antena 1. Cei doi au dezvăluit că fiica lor cea mare a avut o mare contribuția în decizia lor de la participa la show.

”Fetița noastră e fana emisiunii, se uita la fiecare episod, a avut o mare contribuție la decizia noastră. S-a bucurat foarte tare, am discutat cu ea, a contribuit la decizie fetița cea mare, Catinca. Până la urmă ne-a convins”, a declarat Mihai Petre la Antena Stars, citat de spynews.ro. ”Noi suntem competitivi, ne dorim să câștigăm, cred că mai presus va fi experiența pe care o vom avea”, a mai spus acesta.

”Asia Express”, la sezonul 4

Noul sezon ”Asia Express” pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. De data aceasta vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaidjan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

citește și...