Eliza Natanticu a izbucnit în plâns. Proba care a făcut-o pe concurenta ”Asia Express” să clacheze

12.11.2021, 13:00
Eliza Natanticu a izbucnit în plâns. Proba care a făcut-o pe concurenta ”Asia Express” să clacheze

Concurenții ”Asia Express” au fost nevoiți să își depășească limitele fizice. Drumul Împăraților a fost ultima oprire, înainte ca concurenții să intre în Israel. Cele cinci echipe rămase în competiție au avut de îndeplinit două probe dificile care le-au testat echilibrul și modalitatea de a-și menține cumpătul.

Testarea concurenților în ediția 33 a sezonului 4 din ”Asia Express” a constat în îndeplinirea a două probe de către concurenți, însă, aceștia au fost proovocati să se descurce singuri.

Prima proba a fost învatarea unor litere în arabă și recunoasterea acestora. Prima misiune a fost câștigată de Cuza. La cea de-a doua proba, participanții au fost provocati să stea în echilibru cu un vas pe cap.

Eliza Natanticu a plâns în hohote

Emoțiile, oboseala și stresul și-au spus cuvântul, iar primul concurent care a cedat a fost Eliza Natanticu.

Concurenta ”Asia Express” a izbucnit în lacrimi, mărturisind că eșecul ei îl afectează în mod direct și pe Natanticu.

„Eu sunt foarte dezamăgită de mine, pentru că nu mă așteptam să fiu atât de slabă la proba asta. De când a început mi s-a părut că proba asta e făcută pentru mine, că era vorba de respirație, de meditație, de minte liniștită, și eu nu am fost în stare să țin ăla pe cap nici măcar o secundă. Cel mai tare mă doare sufletul că săracul Cosmin trebuie să sufere din cauza mea”, a declarat Lizi, printre lacrimi, la Asia Express.

O noua etapă a celui mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Împăraților, începe duminică, de la 20:00, pe Antena 1.

Cuza, Eliza, Adriana, Elwira și Estera sunt cei cinci concurenți rămași alături de Irina Fodor în Amman.

Emi, Cosmin, Mihai, Lidia și Maria Speranța sunt cei cinci concurenți care pornesc din nou pe traseu.

9 echipe au luat startul la ”Asia Express”, sezonul patru

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea formată din Lorelei Bratu și Zarug. Cea de-a patra echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...