Elise Christie, patinatoarea care și-a deschis cont OnlyFans pentru a participa la Jocurile Olimpice

01.10.2022, 21:01

Sportiva a decis să se dedice vânzării de conținut pentru a-și plăti călătoria la competiția din 2026 de la Milano-Cortina. “Simt că încă mai pot câștiga o medalie peste patru ani”, a declarat ea recent pentru BBC într-un interviu acordat la începutul acestui an.

O patinatoare engleză care se retrăsese de ceva timp din competiții din cauza unor accidentări a decis să își deschidă cont OnlyFans pentru a strânge bani în vederea participării la următoarele Jocuri Olimpice de iarnă, care vor avea loc la Milano-Cortina d’Ampezzo în 2026.

Este vorba despre Elise Christie, o atletă originară din Marea Britanie care a decis să revină la competiții după ce a lipsit de la concursuri, cu scopul de a participa la următoarea competiție olimpică ce va avea loc în Italia, însă, având în vedere lipsa resurselor financiare pentru a-și plăti călătoria, a decis să își deschidă un cont pe populara platformă de conținut pentru adulți pentru a strânge bani și a-și îndeplini obiectivul de a participa.

Elise Christie, frumoasa patinatoare care și-a deschis OnlyFans pentru a-și plăti drumul spre Jocurile Olimpice

În acest fel, Elise, în vârstă de 32 de ani, s-a alăturat altor vedete sportive care au decis și ele să se aventureze în vânzarea de conținut pe OnlyFans, deși în alte scopuri, destinate tuturor acelor persoane care, după ce plătesc o taxă lunară, se pot abona pentru a avea acces la materiale exclusive.

Elise Christie deschide OnlyFans pentru a-și plăti următoarele concursuri la Jocuri Olimpice.

“Simt că încă mai pot câștiga o medalie peste patru ani”

Elise Christie, o atletă talentată, caracterizată și prin frumusețea fizică, este triplă campioană mondială la patinaj viteză pe pistă scurtă, care a decis acum să câștige bani frumoși vânzând conținut pe OnlyFans, așa cum au făcut deja alți colegi sportivi.

Printre acestea se numără Ashley Harkleroad, Madelene Wright și Key Alves, pentru a numi doar câteva dintre ele. Printre lista lungă de sportivi care au intrat în rândurile OnlyFans se numără și luptătoarea Paige VanZant, care este cea care a câștigat cel mai mult până acum.

Elise, care își oferă conținutul pentru adulți contra unei taxe de 12 dolari pe lună (aproximativ 250 de pesos mexicani), și-a făcut deja public profilul pe diferitele sale rețele de socializare, unde împărtășește și postări speciale.

De asemenea, ea a precizat că scopul incursiunii sale pe această platformă este acela de a-și plăti cheltuielile și de a putea participa astfel la următoarele Jocuri Olimpice de iarnă din 2026, unde va concura cu echipa Marii Britanii, în ceea ce ar fi a patra sa ediție a Jocurilor Olimpice.

Elise Christie speră să aibă mai mult noroc cu această ocazie, deoarece este o competiție în care nu s-a descurcat prea bine, nefiind medaliată la Jocurile Olimpice în disciplina sa. “Simt că încă mai pot câștiga o medalie peste patru ani”, a declarat ea recent pentru BBC într-un interviu acordat la începutul acestui an.

 

citește și...