Maria Magdalena, modelul OnlyFans care abia poate merge. “Sânii mei cântăresc 10 kg”

22.09.2022, 13:38

Operațiile estetice au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, iar acum, atât bărbații, cât și femeile, obișnuiesc să își retușeze o parte a corpului pentru a arăta sau a se simți mai bine. Nu contează dacă sunt celebre sau nu, să se opereze devine o normalitate, în ciuda faptului că unele intervenții ne pun serios în pericol integritatea.

În acest caz, nu este corect să vorbim de retușuri estetice, ci de schimbări drastice în morfologia unui corp normal. Acesta este exemplul Mariei Magdalena, un model OnlyFans care, din cauza acestor operații estetice exagerate, este în mare pericol.

Fotomodelul, așa cum se definește ea însăși în diverse publicații, este celebră pe OnlyFans și pentru numărul de intervenții chirurgicale pe care le-a suferit pe corpul ei. Atât fața, cât și corpul ei sunt în proporții care nu sunt bune pentru sănătatea ei.

I s-a interzis accesul într-un avion din cauza implanturilor mamare

Canadianca a avut, evident, partea ei de probleme din cauza implanturilor de pe corp și de pe față. De exemplu, la aeroport nu a fost lăsată să se îmbarce în avion pentru că avea sâni de 10 kilograme, mai mult decât îi era permis. Se afla într-un zbor între Toronto și Boston, iar Magdalene purta jambiere și un top sport, modelul spune ca s-a simțit “dezumanizată”.

Acum, consecințele acestor intervenții chirurgicale au atins o linie roșie și nici măcar nu mai poate merge decât cu un scaun cu rotile motoriza

 “Nu am glezne pentru că am picioarele umflate”

“Sânii și fundul meu sunt atât de grele încât nu mai am glezne, pentru că picioarele mele sunt mereu umflate”, a declarat ea.

Maria Magdalena are un lung istoric medical: ochi, nas, buze, liposucții, liposucție și, cel mai incredibil, o operație de mărire a vaginului care aproape că a costat-o viața.  Pe contul ei de Instagram puteți vedea și cum arăta Maria Magdalena înainte de a fi operată.

citește și...