O profesoară devenită model OnlyFans spune că a făcut 1 milion de dolari în 3 ani. “Este bine că și-a schimbat cariera”

13.09.2022, 20:37

Courtney Tillia, din Phoenix, devine virală după ce a renunțat la slujba ei de educatoare pentru a se dedica creării de conținut pe platformă. Courtney spune … că a primit o avalanșă de mesaje de susținere din partea profesorilor după ce TMZ a dezvăluit că a adunat peste 1 milion de dolari prin intermediul conturilor OnlyFans în mai puțin de 3 ani.

Social media a dat naștere economiei creatorilor, iar aceste platforme au creat un aflux de noi locuri de muncă care nu au existat niciodată până acum.

Unul dintre aceste puncte de vânzare este OnlyFans, o platformă de creatori pe bază de abonament fondată în 2016, cunoscută pentru fotografiile și videoclipurile sale provocatoare și explicite – mult mai sexy decât media Instagram, potrivit entrepreneur.com.

O profesoară și-a dat demisia ca să se înscrie pe OnlyFans

Iar pentru o fostă profesoară din Arizona, platforma a ajutat-o să devină milionară în doar trei ani.

Courtney Tillia, o fostă profesoară, care și-a dat demisia în 2016, a început să folosească platforma ca o modalitate de a aduce mai mulți bani, dar a descoperit rapid că veniturile sale au fost mult mai fructuoase decât și-ar fi putut imagina.

Femeia oferă sesiuni de coaching pe OnlyFans

În mod surprinzător, Tillia a declarat pentru TMZ că a primit o avalanșă de sprijin și mesaje amabile din partea altor persoane care i-au susținut alegerea profesională, inclusiv alți profesori care i-au lăudat decizia de a părăsi industria educației.

“Bine că și-a schimbat cariera[s], profesorii nu sunt plătiți bine”, a spus fără menajamente o altă persoană. “Este vorba despre bani”.

 

Deși salariile variază în funcție de stat, salariul mediu estimat pentru un profesor de școală publică din Statele Unite în 2021 era de 64.524 de dolari.

În iulie, un profesor din Ohio a devenit viral pe TikTok pentru că a spus că renunță la slujba de profesor pentru a lucra la Walmart, unde va câștiga mai mulți bani.

Tillia a povestit că îi este dor de elevii ei, dar că se simte “prost plătită” și “neapreciată” în fosta sa funcție. De asemenea, ea a împărtășit că soțul ei o ajută să facă fotografii pentru ca ea să le posteze abonaților săi.

Tillia conduce, de asemenea, propriul site autointitulat, unde oferă sesiuni de coaching pe OnlyFans și diferite forme de “expresie sexuală” prin diferite pachete.

Deși alegerea carierei lui Tillia s-ar putea să nu fie pentru toată lumea, a avea libertate financiară cu siguranță este.

citește și...