Elena Marin spune tot despre Zanni. ”A știut cum să manipuleze”

21.07.2021, 14:48
Elena Marin spune tot despre Zanni. ”A știut cum să manipuleze”
Elena Marin spune tot despre Zanni. ”A știut cum să manipuleze”

Coregrafa Elena Marin a făcut noi declarații legate de Zanni, alături de care a concurat la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D. Cei doi nu s-au înțeles absolut deloc pe durata competiției din Republica Dominicană. ”A știut cum să manipuleze astfel încât să îi fie lui bine”, a comentat Elena Marin despre Zannidache.

Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale, însă ulterior a fost eliminată, în urma voturilor de la telespectatori.  Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

Pe durata concursului, între Elena Marin și Zanni au existat numeroase tensiuni. Cei doi nu au reușit deloc să se înțeleagă. Elena Marin a făcut acum noi declarații despre Zanni, afirmând că acesta a știut cum să manipueze astfel încât să îi fie lui bine.

Elena Marin spune tot despre Zanni.  ”Are o inteligență distructivă”

„Zanni are o inteligenta distructiva, o foloseste in mod negativ. Nu am incercat sa ii caut scuze, el a jucat dupa cum si-a dorit. A stiut cum sa manipuleze astfel incat sa ii fie lui bine. Imi amintesc ca el nu gatea cand era cu Ana si cand eram acolo toti. In mod normal nu se implica foarte tare. Sebi a gatit de foarte multe ori pentru el. Lui ii placea sa stea un pic in spate iar oamenii sa faca lucrurile pentru el”, a declarat Elena Marin, potrivit wowbiz.ro.

Elena Marin a comentat și despre discuțiile pe care le-a avut cu Zannii după ce coregrafei i-a fost furată mâncarea în tabără. „Initial am crezut ca certurile noastre au pornit de la incidentul in care mi-a furat mancarea. Eu incercam sa imi portionez mancarea foarte bine, nu am lasat momeala. Ce gateam incercam sa portionez pe tot parcursul zilei si am lasat restul meu de mancare si s-a furat. Eu am crezut ca de acolo s-a produs ruptura noastra, pentru ca toata lumea il acuza pe el, eu credeam ca el a furat. Initial am vazut ca lipseste mancarea si am inceput sa intreb. Ulterior alte persoane au venit sa imi spuna cine credeau ca imi fura mancarea, unii spuneau cu certitudine ca Zanni a fost. Toate sagetile duceau spre Zanni. Si la urechile mele ar fi ajuns informatia ca Alexandra Stan a furat mancarea. Ulterior, el a recunoscut ca a furat mancarea. Eu am incercat sa vorbesc cu Zanni, dar el a reactionat foarte violent si la adresa mea si la adresa lui Morosanu, pentru ca ei s-au certat foarte urat atunci”, a mai spus aceasta.

citește și...