Gestul extraordinar făcut de Zanni pentru Elena Marin. ”Sunt uimită, sunt fericită”

05.07.2021, 17:04
Gestul extraordinar făcut de Zanni pentru Elena Marin. ”Sunt uimită, sunt fericită”
Gestul extraordinar făcut de Zanni pentru Elena Marin. ”Sunt uimită, sunt fericită”

Zanni a făcut un gest neașteptat față de Elena Marin, colega sa din Echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Între cei doi, pe durata competiției din Republica Dominicană, au existat numeroase tensiuni. Însă, după ce a căștigat jocul de recompensă din această săptămână, Zanni a invitat-o pe Elena Marin să se relaxeze alături de el.

Zanni a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Acesta a căștigat jocul de recompensă din această săptămână de la concursul din Republica Dominicană. Preiul a constat într-o excursie în Las Terrenas, unde a avut parte de mese bogate și activități distractive. Zanni a trebuit să aleagă doi colegi de la ”Survivor România” care să se relaxeze alături de el. Acesta a făcut un gest care a suprins pe toată lumea. Zanni i-a ales pe Albert Oprea și pe Elena marin, colega sa din echipa Faimoșilor, cu care a avut numeroase discuții pe durata competiției.

„Mi-am dorit atât de mult să fiu campion, pentru că știu că mă lupt cu cei mai buni de aici. Mi s-a părut foarte greu, dar m-am ambiționat să fiu din ce în ce mai bun și m-a ieșit. Am dureri foarte mari, m-a rupt traseul ăsta și merit excursia. Vreau să mulțumesc celor de acasă pentru siguranța și încrederea pe care o am în mine, pentru că m-au votat și fără ei trăiam și eu sentimentul ăla de „mi-e frică să fiu votat, mi-e frică să fiu eliminat”. Sunt fericit în momentul ăsta datorită lor, pentru că au încredere în mine votându-mă”, a declarat Zanni după ce a câștigat jocul de recompensă, potrivit wowbiz.ro.

Gestul extraordinar făcut de Zanni pentru Elena Marin. ”Alegerea lui spune multe lucruri despre el

„Merg la Las Terrenas și trebuie să aleg pe cine vine cu mine. Știu că fiecare dintre ei își dorește să vină. Sunt imparțial, toți știu că sunt drept și îi iubesc în egală măsură. Sper să nu se supere cei care nu sunt aleși de mine. M-am gândit pe cine aleg dinainte. Nu vreau să fac un club al fetelor sau al băieților. Aleg o fată și un băiat. O aleg pe Elena, pentru că vreau să-i dau un zâmbet. Vreau să o văd fericită, am avut prea multe conflicte cu ea și nu vreau să am ranchiună în suflet. Și unul dintre băieți nu are cum să fie nici Andrei și nici Marius. Nu pot să-i iau pentru că sunt prieteni”, a spus Zanni.

Elena Marin a reacționat: „Clar m-a surprins. Sinceră să fiu nu mă așteptam. Sunt uimită, sunt fericită. Îi mulțumesc lui Zanni. Cred că Survivor ne învață multe lucruri aici și alegerea lui spune multe lucruri despre el. Îi mulțumesc încă o dată”. Și Albert Oprea a ținut să-i mulțumească lui Zanni pentru alegerea făcută: „Îi mulțumesc că m-a ales. Mă revanșez în țară cu ceva frumos. Să mergem să ne distrăm”.

Albert Oprea a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Asta mă doare cel mai tare”
citește și...