Sebastian Chitoșcă, noi declarații despre Elena Marin, fosta lui colegă de la ”Survivor România”. ” Noi nu am rezonat pentru că ea a dat în mine”

05.07.2021, 14:16
Sebastian Chitoșcă, noi declarații despre Elena Marin, fosta lui colegă de la ”Survivor România”. ” Noi nu am rezonat pentru că ea a dat în mine”
Sebastian Chitoșcă, noi declarații despre Elena Marin, fosta lui colegă de la ”Survivor România”. ” Noi nu am rezonat pentru că ea a dat în mine”

Sebastian Chitoșcă a făcut noi declarații despre Elena Marin, fosta lui colegă de echipă de la ”Survivor România”. Acesta a afirmat că nu a rezonat absolut deloc cu Elena Marin pe durata competiției din Republica Dominicană. De asemenea, Sebastian Chitoșcă a dezvăluit că a avut momente când a vrut să renunțe la concursul transmis de postul de televiziune Kanal D.

Sebastian Chitoșcă a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, însă a fost eliminat din competiție înainte de începerea jocurilor individuale. Pe durata concursului, acesta a avut o relație tensionată cu colega sa de echipă, Elena Marin.

Despre Elena Marin a făcut noi declarații Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă, noi declarații despre Elena Marin, fosta lui colegă de la ”Survivor România”.  ”Nu și-a asumat nimic, dar face parte din strategia ei”

”Ea a incercat la inceputul competitiei sa faca un conflict intre mine si Morosanu, insa a fost o neintelegere creata de catre ea. Eu am intrebat-o daca i-a spus acele cuvinte lui Morosanu, a spus ca nu si eu am cazut de mincinos. Ulterior, a recunoscut ca ea spus, dar sub o alta forma. Elena, in toata competitia, nu si-a asumat nimic, dar face parte din strategia ei. Din cate am inteles, ea ca persoana afara e un om extraordinar. Nu pot sa-mi dau cu parerea despre Elena Marin in afara competitiei, ci in competite a avut si are in continuare… a avut pana cand am fost eu strategii. Noi nu am rezonat pentru ca ea a dat in mine, in Zanni, practic in oamenii de care ea s-a speriat toata competitia ca ii poate anula visul de a castiga Survivor”, a spus Sebastian Chitoșcă despre Elena Marin, relatează wowbiz.ro.

Fostul concurent a mai afirmat că Elena Marin a încercat să nominalizeze cei mai buni concurenți, pentru a rămâne în competiție cu cei mai slabi din punct de vedere sportiv: ”Oamenilor nu le-a placut ca eu eram vocal, dar ei n-au trait ce am trait eu. Eu imi sustineam adevarul, dar ce s-a dat la televizor erau concluziile, dupa ce noi discutam cu elena si vedeam ca ea tot o ține pe a ei, mai ales cand veneau camerele se schimba total, pana si pozitia corpului, accentul, volumul vocii. Se schimba total. Vazand ca e un alt om fata de acum cinci minute, e normal sa te enervezi.(…) Eu venind dintr-un sport de echipa, ma deranja, ca eu voiam sa castigam, dar asta se putea doar în echipa. Elena Marin a incercat doar sa nominalizeze oamenii buni din echipa, sa scape de ei si sa ramana doar cei care nu-i considera ea un pericol in acea competitie si asta era deranjul”.

Sebastian Chitoșcă, despre momentele în care a vrut să renunțe la ”Survivor România”

Sebastian Chitoșcă a afirmat că a vrut să părăsească ”Survivor România” după trei luni. Acesta a explicar care a fost motivul.

„Primul moment in care am renuntat sa zic a fost in martie, inainte de un joc, la o ceremonie, m-am cerut acasă. In noaptea de dinainte visasem foarte urat despre casă, lasasem un frate cu o problema foarte mare, o sotie singura si atunci am zis ca nu mai pot. Dar echipa, dupa acel joc, a fost alaturi de mine, mi-a dat putere si am simtit ca au nevoie de mine si am trecut peste acel moment”, a detaliat sportivul, conform sursei anterior citate.

 

citește și...