Elena Marin, primele declarații după ce a revenit de la ”Survivor”, din Republica Dominicană. ”Mi s-a spus că o să fie isterie”

13.07.2021, 10:10
Elena Marin, primele declarații după ce a revenit de la ”Survivor”, din Republica Dominicană. ”Mi s-a spus că o să fie isterie”
Elena Marin, primele declarații după ce a revenit de la ”Survivor”, din Republica Dominicană. ”Mi s-a spus că o să fie isterie”

Elena Marin, fostă concurentă la dshow-ul ”Survivor România”, a revenit în țară după participarea la competiția din Republica Dominicană. Coregrafa a făcut declarații după ce a ajuns în România. Acesta a mărturisit că este o persoană schimbată după participarea la concursul transmis de poastul de televiziune Kanal D.

Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale, însă ulterior a fost eliminată, în urma voturilor de la telespectatori. Elena Marin a fost prezentă, alături de alți colegi din echipa Faimoșilor, la finala ”Survivor România”, care a fost câștigată de Zanni.

Revenită în România din Republica Dominicană, Elena Marin a făcut declarații despre participarea sa la concurs.

Elena Marin, primele declarații după ce a revenit de la ”Survivor”, din Republica Dominicană.  ”Sunt o altă Elena, am învățat foarte multe lucruri”


”Parcă nu realizez, sunt ca intr-un vis. Am fost foarte emotionata, am pielea de gaina si nu stiu ce se intampla. Am trait mai bine de jumatate de an cu niste emotii, dar acum lucrurile s-au schimbat. Nici nu imi imaginam cand am plecat de acolo ca va fi asemenea isterie. Mi s-a spus ca o sa fie isterie, dar este inimaginabil ce se intampla. Nu m-as fi gandit niciodata. Abia acum incep sa constientizez si sa realizez. Sunt o alta Elena, am invatat foarte multe lucruri, sunt mai puternica si vreau sa tin aparte toti oamenii care m-au sustinut. Cu asta ramai, cu sustinerea oamenilor si cu toate lucrurile pe care le-ai invatat”, a declarat Elena Marin la sosirea în România, potrivit wowbiz.ro.

La emisiunea ”Teo Show”, Elena Marin a mărturisit că regretă că nu a ajuns în finala competiției ”Survivor România”. “A fost o experiență de neuitat, pe care mi-o voi aminti toată viața, o experiență din care mă bucur că am făcut parte. Cu siguranță regret că nu am ajuns în finală, dar am dat tot ceea ce am putut, am făcut tot ceea ce am putut și publicul a decis. Oricum, le mulțumesc, sunt copleșită de câte persoane m-au susținut și de valul acesta care s-a creat. Survivor România a fost pentru mine o experiență foarte frumoasă, a fost tare greu, dar, așa cum am mai spus, o experiență de neuitat”, a declarat aceasta.

citește și...