Elena Marin, noi dezvăluiri despre suferințele de la ”Survivor România”. ”Vorbeau despre cum ar mânca coliva de pe urma mea”

17.07.2021, 10:52
Elena Marin, noi dezvăluiri despre suferințele de la ”Survivor România”. ”Vorbeau despre cum ar mânca coliva de pe urma mea”
Elena Marin, noi dezvăluiri despre suferințele de la ”Survivor România”. ”Vorbeau despre cum ar mânca coliva de pe urma mea”

Coregrafa Elena Marin a fost prezentă în platoul unei emisiuni de televiziune, unde a făcut noi dezvăluiri despre experiențe mai puțin plăcute prin care a trecut pe durata participării ei la show-ul ”Survivor România” 2021. Acesta a vorbit despre jignirile care i-au fost aduse de unii dintre colegii săi de echipă.

Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale, însă ulterior a fost eliminată, în urma voturilor de la telespectatori.  Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

Elena Marin a fost invitată la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, unde a făcut noi dezvăluiri despre suferințele prin care a trecut pe durata participării ei la concurs și despre cum era jignită de unii colegi de echipă, în special Zanni și Sebastian Chitoșcă.

Elena Marin, noi dezvăluiri despre suferințele de la ”Survivor România”. ”Mi-am arătat sensibilitatea mereu și ei au știut să lovească acolo”

”Sunt mandra de mine, dorm linistita cand pun capul pe perna. Stiu ca nu am plans niciodata fara motiv, intentionat. Acolo e foarte greu, exact cum povesteam mai devreme ca veneam acasa la Andrei (n.r.logodnicul ei) si plangeam, imaginati-va ce era acolo cand erai jignita, se luau de fizicul tau. Sunt lucruri care nu s-au dat, probabil nu a fost timp, se intamplau si seara, cand ne puneam sa dormim. Vorbeau despre cum ar manca coliva de pe urma mea, cum mi-ar bate un cui in piept, cum m-ar arunca in foc sa ma stafidesc ca o stafida. Eu mi-am aratat sensibilitatea mereu si ei au stiut sa loveasca acolo, ma refer la Zanni si Sebi”, a declarat Elena Marin, potrivit wowbiz.ro.

Elena Marin a dezvăluit și ce a făcut Zanni în momentul în care ea a fost eliminată din competiția ”Survivor România”: ”Inclusiv la ultimul reward, cand Zanni m-a ales pe mine, am spus ca nu are rost sa raman ranchiunoasa. Eram pe final de competitie si am crezut ca lasam fiecare de la noi si apropiem. Cand incercam sa fac un pas si sa ma aproprii mi-am dat seama ca era gresit. Niciodata nu am inteles interesul. Si cand am iesit din competitie am spus ca mi-ar placea sa raman prietena cu Zanni. Poate prieteni e mult spus, dar sa ne salutam cand ne vedem. Ce m-a dezamagit cand am iesit din competitie, recunosc ca am fost daramata, am iesit din Consiliu si plangeam. El a iesit si a inceput sa strige „ce bine imi pare ca ai iesit din competitie, ai terminat cu victimizarea, oricum nu meritai sa mai fii in competitie”. Si a fost o ultima lovitura pe care i-o dai unui om care se afla deja in groapa. In competitie am inteles miza, apoi mi-am dat seama ca nu mai avea miza. Toate lucrurile rele pe care le-am crezut despre el s-au dovedit a fi adevarate”.

citește și...