Elena Marin, după ”Survivor România”. ”Îmi dau seama că nu știu ce vreau să fac, nu am niciun job”

19.08.2021, 16:00
Elena Marin, după ”Survivor România”. ”Îmi dau seama că nu știu ce vreau să fac, nu am niciun job”
Elena Marin, după ”Survivor România”. ”Îmi dau seama că nu știu ce vreau să fac, nu am niciun job”

Coregrafa Elena Marin, fostă concurentă la show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D, a fost întrebată, într-un interviu, despre planurile sale de viitor și despre ceea ce și-ar dori să facă în plan profesional în următoarea perioadă. ”Îmi dau seama că nu știu ce vreau să fac, nu am niciun job”, a declarat Elena Marin.

Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale, însă ulterior a fost eliminată, în urma voturilor de la telespectatori.  Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor.  Revenită de ceva timp în țară din Republica Dominicană, Elena Marin a explicat că acum încearcă să se liniștească. Acesta a afirmat că înainte viața sa era una foarte agitată, având și câte cinci joburi pe zi.


”Încerc să mă liniștesc, pentru că eu munceam mult înainte de acest proiect, aveam cinci joburi pe zi. Plecam dimineața la spectacole, la emisiune, repetiții, concerte cu Andreea Bălan, viața mea era un haos total. Mă obișnuisem, întotdeauna am vrut să fiu independentă, să îmi câștig existența singură și mă afundasem foarte mult în muncă. Acum este pentru prima dată, după 15 ani, când îmi dau seama că nu știu ce vreau să fac, nu am niciun job. Simt nevoia să fac ceva. Ceea ce voi face, pentru că este visul meu, este școala de dans pentru copii. Vreau să caut un spațiu și să deschid. În rest, nu m-am gândit dacă voi reveni undeva unde am muncit sau voi căuta ceva nou. Aștept să mai treacă timpul, să văd ce oferte primesc, și apoi mă voi decide”, a declarat Elena Marin pentru revista Viva.


Elena Marin, după ”Survivor România”. Ce spune despre relația cu iubitul ei, Andrei

În plan personal, Elena Marin formează un cuplu cu Andrei. Elena Marin a dezvăluit că între ea și partenerul ei au existat tensiuni înainte ca ea să plece în Republica Dominicană pentru a participa la ”Survivor România”, însă acum lucrurile s-au remediat.

”Cred că nimic nu este întâmplător și poate, dacă nu aș fi acceptat această provocare, nu știu cum ar fi decurs lucrurile între noi. Ceea ce știu este că acum este foarte bine, suntem fericiți, suntem schimbați, vrem să facem lucruri pentru viitorul nostru, lucruri care până acum nu se întâmplau, și asta este cel mai important”, a afirmat Elena Marin.

 

citește și...