Elena Marin, despre problemele pe care le-a avut după ”Survivor”. ”Am suferit două intervenții chirurgicale”

26.03.2022, 16:13
Elena Marin, despre problemele pe care le-a avut după ”Survivor”. ”Am suferit două intervenții chirurgicale”
Elena Marin, despre problemele pe care le-a avut după ”Survivor”. ”Am suferit două intervenții chirurgicale”

Coregrafa Elena Marin a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut după ce a participat la competiția ”Survivor România, anul trecut. Aceasta a făcut parte din echipa Faimoșilor și a ajuns până în faza finală a concursului. După încheierea competiției ”Survivor România”, Elena Marin s-a confruntat cu probleme de sănătate. ”Am suferit două intervenții chirurgicale”, a explicat aceasta.

Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România” în sezonul trecut. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale, însă ulterior a fost eliminată, în urma voturilor de la telespectatori.  Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

După încheierea competiției ”Survivor România”, Elena Marin s-a confruntat cu probleme de sănătate. Aceasta a trecut prin două intervenții chirurgicale.

Elena Marin, despre problemele pe care le-a avut după ”Survivor”.  ”Încă nu port tocuri, nu pot să dansez pe tocuri, nu pot să alerg, nu pot să sar”

”Da, m-am accidentat. În competiție, am fost cât de cât OK, în momentul în care m-am întors din competiție și am fost la câteva investigații și am făcut 3 RMN-uri, mi-am dat seama că este ceva mai grav decât în competiție. Acolo, m-am accidentat pe traseu și acestea sunt repercursiunile”, a declarat Elena Marin pentru click.ro.

”Am suferit două intervenții chirurgicale, una la genunchi și una la gleznă. Momentan, sunt în recuperare. A trebuit să mă operez, dar sunt bine, mi-am revenit. Și, eu cred că, într-o lună și un pic, voi da drumul la treabă”, a adăugat ea.


Aceasta a mărturisit că deocamdată nu s-a întors la dans pentru că încă se află în recuperare: ”Nu m-am întors încă, pentru că, așa cum spuneam, sunt încă în plină recuperare și, atunci, încă nu îmi permit. Încă nu port tocuri, nu pot să dansez pe tocuri, nu pot să alerg, nu pot să sar. Mai am aceste mici lucruri de pus la punct și, după aceea, cu siguranță mă voi întoarce la dans, la ceea ce iubesc cel mai tare”.

citește și...