Elena Marin, despre infidelitatea în cuplu. ”L-am iertat și acum îmi pare rău. Acum nu aș mai trece peste asta”

09.02.2022, 16:22
Elena Marin, despre infidelitatea în cuplu. ”L-am iertat și acum îmi pare rău. Acum nu aș mai trece peste asta”
Elena Marin, despre infidelitatea în cuplu. ”L-am iertat și acum îmi pare rău. Acum nu aș mai trece peste asta”

Coregrafa și dansatoarea Elena Marin a făcut declarații despre infidelitatea în cuplu.  Aceasta a mărturisit că a fost înșelată și a povestit, în cadrul unu interviu, cum a aflat de aventura partenerului ei.  ”L-am iertat și acum îmi pare rău. Acum nu aș mai trece peste asta” , a declarat Elena Marin, printre altele.

Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România” în sezonul trecut. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale, însă ulterior a fost eliminată, în urma voturilor de la telespectatori.  Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor.

În plan personal, Elena Marin formează un cuplu cu Andrei. Elena Marin a dezvăluit că între ea și partenerul ei au existat tensiuni înainte ca ea să plece în Republica Dominicană pentru a participa la ”Survivor România”. Într-un interviu pentru wowbiz.ro, Elena Marin a vorbit despre infidelitatea în cuplu. Aceasta a mărturisit că a fost înșelată la un moment dat de un partener.

Elena Marin, despre infidelitatea în cuplu. ”Pentru mine a înșela înseamnă inclusiv să te vezi cu o persoană”

“Înșelatul nu e neapărat contactul fizic. Pentru mine a înșela înseamnă inclusiv să te vezi cu o persoană. Chiar dacă nu ajungi la partea sexuală, deja înșeli persoana respectivă, iar dacă nu mai prezintă interes, e trist. De ce mai stai? (…) Când ești în prima relație și te deschizi cu totul, când cineva greșește, zici, hai că poate e prima dată și nu și-a dat seama. L-am iertat și acum îmi pare rău. Acum nu aș mai trece peste asta”, a declarat Elena Marin, potrivit sursei mai sus-menționate.

Elena Marin a vorbit și despre momentul când va fi mireasă alături de Andrei, actualul ei iubit. “Am visat că voi fi mireasă. Rochia pe care o voi avea atunci când mă voi căsători, o știu de când eram micuță. Asta vorbesc cu mama de fiecare dată. Știu de atunci cum îmi doresc să fie, de pe la 7-8 ani, o desenam. Au trecut anii și nu mi-am schimbat percepția. Îmi doresc să fie scurtă în față, lungă în spate, cu o trenă”, a mai spus coregrafa.

citește și...