Elena Marin are probleme de sănătate. ”Există probabilitatea să mă operez”

23.08.2021, 14:51
Elena Marin are probleme de sănătate. ”Există probabilitatea să mă operez”
Elena Marin are probleme de sănătate. ”Există probabilitatea să mă operez”

Coregrafa Elena Marin, care a concurat la emisiunea ”Survivor România”, de la postul de televiziune Kanal D, a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate. ”Există probabilitatea să mă operez”, le-a spus vedeta celor care îi urmărescf activitatea în mediul online, fără a da, însă, mai multe detalii în acest sens.

Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale, însă ulterior a fost eliminată, în urma voturilor de la telespectatori.  Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

Acum, Elena Marin le-a mărturisit celor care o urmăresc în mediul online că are probleme de sănătate, existând probabilitatea ca aceasta să fie operată.

Elena Marin are probleme de sănătate.”Nu am luat o hotărâre”

Elena Marin a dezvăluit că problemele de sănătate pe care le are nu sunt deloc de neglijat.

”Stiu ca am fost absenta in ultimul timp, din mediul online. Mi-ati trimis foarte multe mesaje, in care ma rugati sa pun story-uri, sa postez, sa va spun mai multe detalii despre mine. Din pacate, problemele de sanatate pe care le am sunt ceva mai grave. Exista probabilitatea sa ma operez, inca nu voi da mai multe detalii din casa pentru ca nu am luat o hotarare, o sa va spun la momentul potrivit despre ce este vorba, dar pana atunci voiam sa va multumesc, citesc zilnic mesajele de la voi si nu aveti idee cat de mult inseamna. Va multumesc, va iubesc si ma inclin in fata voastra”, a spus Elena Marin, pe contul ei de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Elena Marin, despre ”Survivor România”. ”Nu am avut niciun fel de strategie, deși mi s-au propus”


Elena Marin a făcut declarații, pentru revista Viva, despre participarea sa la concursul ”Survivor România”. Acesta a afirmat că nu și-a făcut niciun fel de strategie pe durata competiției, deși i s-a propus acest lucru. ”Nu am avut niciun fel de strategie, deși mi s-au propus, dar nu am vrut să iau parte la ele. Prima mi-a fost propusă chiar de Zanni, până să ne certăm, prin care dorea să fim un mic grup care să îl votăm pe Jador, să îl scoatem din competiție. Nu am fost de acord cu acest lucru, probabil și de aici au plecat certurile noastre. De câte ori mi s-a propus o strategie, nu am fost de acord”, a explicat ea.

”Am văzut că s-au speculat tot felul de lucruri, inclusiv că am sunat-o pe Elena Ionescu (n.r. câștigătoarea anteriorului sezon al emisiunii ”Survivor România”), pentru a-mi construi o strategie. Este adevărat că am sunat-o, dar nu pentru acest lucru. Munceam foarte mult, nu mă uitasem la „Survivor”, nu știam multe lucruri legate de această emisiune, nici despre trasee, despre cum anume se desfășoară lucrurile. Fiind apropiată de ea, mi-am permis să o sun și să o rog să îmi spună la ce să mă aștept. Nu mi-a dat niciun sfat strategic, m-a liniștit, mi-a spus să fiu puternică, autentică”, a adăugat Elena Marin.

 

citește și...