Elena Ionescu spune tot despre viața sa sentimentală. Are sau nu un iubit?

21.08.2020, 10:41
Elena Ionescu spune tot despre viața sa sentimentală.  Are sau nu un iubit?
Elena Ionescu spune tot despre viața sa sentimentală. Are sau nu un iubit?

Cântăreața Elena Ionescu a făcut dezvăluiri legate de viața sa sentimentală. Vedeta a explicat că deocamdată nu este implicată în nicio relație amoroasă.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Cântăreață a dezvăluit, la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, că deocamdată nu există niciun bărbat în viața sa.

”Sunt singură, e foarte bine singură uneori. E bine să mai faci și o pauză (…) . Sunt deschisă, pentru că dacă nu-ți găsești un om compatibil, asta nu înseamnă că viața ta s-a oprit. Un om care să fie pe sufletul tău, să te înțeleagă, să te completezi”, a declarat Elena Ionescu la emisiunea ”Star Matinal”, citată de spynews.ro.

Ce spunea Elena Ionescu despre separarea de soț

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, cântăreața Elena Ionescu a explicat ce eforturi a făcut ca relația sa cu fostul soț, Dragoș Stanciu, să funcționeze. De asemenea, artista  a mărturisit și în ce relații a rămas cu fostul partener de viață.

”Femeile fac multe concesii atunci când vor ca copiii lor să crească cu ambii părinţi.Eu am luptat, tot ce a ţinut de mine am făcut, dar de cealaltă parte nu s-a întâmplat acest lucru. Tot ce a ţinut de mine şi de dorinţa mea de a rămâne împreună, ca o familie, am făcut”, a spus Elena Ionescu.

”Amiabile. Sper să nu ne deranjăm niciodată vieţile. În afară de grija pe care i-o purtăm fiului nostru, între noi nu mai există nimic şi nu va mai exista niciodată. Îi doresc să fie sănătos, pentru că este tatăl copilului meu”, a încheiat cântăreața.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România” și se pregătește de un nou show tv

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

Acum, vedeta se pregătește pentru un nou show de televiziune, la Antena 1. Este vorba despre un show cu mămici vedete – ”Mămici cu lipici”.

citește și...