Elena Ionescu, într-un nou show la Antena 1. A semnat pentru o nouă emisiune

20.08.2020, 11:06
Elena Ionescu, într-un nou show la Antena 1. A semnat pentru o nouă emisiune
Elena Ionescu, într-un nou show la Antena 1. A semnat pentru o nouă emisiune

După ce a câștigat competiția ”Survivor Românioa”, cântăreața Elena Ionescu este implicată într-un nou proiect de televiziune.

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 32 de ani, a primit o ofertă tentantă, de a participa la Antena 1 la o emisiune de divertisment. Este vorba despre un show cu mămici vedete – ”Mămici cu lipici”.

“Dacă pentru mulţi anul 2020 a fost unul cu ghinion, iată că pentru Elena a fost unul cu realizări. A câştigat premiul cel mare la reality-show-ul de la Kanal D şi a semnat cu Antena 1 pentru o nouă emisiune. De data aceasta este vorba despre un show cu mămici vedete, ”Mămici cu lipici”, în care îl va implica şi pe fiul ei, Răzvan, şi în care vor fi şi alte persoane publice care au copii.

Elena vrea o viaţă mai bună pentru copilul ei şi cum nu sunt concerte şi evenimente acum e bucuroasă că poate câştiga bani din munca în televiziune. Ei i-ar fi plăcut şi la”Te cunosc de undeva”, show-ul transformărilor, însă nu-i timpul trecut”, au povestit surse apropiate solistei pentru click.ro.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp. După căștigarea concursului, cântăreața a mărturisit că vrea să-și cumpere o casă cu banii câștigați la ”Survivor România”.

 

E mamă singură

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

”Da, am luptat ca o leoaică, așa cum ar face orice mamă pentru copilul ei. Sunt mamă singură, dar asta nu înseamnă că nu voi face tot ce îmi stă în putință ca băiețelului meu să îi fie bine. Sunt un om responsabil și pot să depășesc orice limită când este vorba de fiul meu”, a afirmat cântăreața în cadrul unui interviu.

”Le transmit mamelor singure să-și iubească copiii și să le arate asta, nu este un capăt de țară să crești singură un copil, cu vointa și credință se poate. Un copil este o binecuvantare și dacă lupți pentru el și viitorul lui, cu siguranță lucrurile vor fi bune.

Să nu se sperie și să se gândească că nimic nu e mai important decât liniștea lor și a celui mic. Mai bine o mamă singură care își crește frumos copilul, decât o familie în care domnește tensiunea, nemulțumirea, un climat psihic care să-l afecteze pe cel mic”, a adăugat ea.

citește și...