Elena Ionescu dă detali despre viața sa sentimentală. ”Îmi doresc foarte tare să am o relație așa cum trebuie”

24.09.2022, 15:12
Elena Ionescu dă detali despre viața sa sentimentală. ”Îmi doresc foarte tare să am o relație așa cum trebuie”
Elena Ionescu dă detali despre viața sa sentimentală

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 34 de ani, trăiește o nouă poveste de dragoste. Artista a dat detalii despre noul său iubit, dar și despre viața sa sentimentală la postul de televiziune Antena Stars. ”Îmi doresc foarte tare să am o relație așa cum trebuie”, a declarat vedeta. Elena Ionescu a fost căsătorită și este mama unui băiețel care se numește Răzvan.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Elena Ionescu are un nou iubit de puțină vreme. Despre relația sa cu acesta, dar și despre viața sa sentimentală a oferit amănunte cântăreața pentru postul de televiziune Antena Stars.

Elena Ionescu dă detali despre viața sa sentimentală. ”Trei ani am stat singură și a fost cea mai bună perioada pe care am avut-o”

”Sunt într-o relație de a-mi da șansa și de a-mi reface viața, de a cunoaște oameni. Și apoi vedem ce se leagă. Până la acel moment mai este, însă nu ne grăbim. (…) Îmi doresc foarte tare să am o relație așa cum trebuie, dar Dumnezeu le așează și ni le dă exact cât putem să le ducem. Așa, că nu voi forța asta niciodată. Dacă nu este să fie, înseamnă că nu trebuie să fie”, a explicat Elena Ionescu, potrivit spynews.ro.

”Pur și simplu am devenit mai selectivă. Cu trecerea timpului, începi să fii mai selectiv, îți dorești lucruri mai complexe, oameni mult mai sinceri, cu niște valori și lucruri necesare într-o relație. (…) Trei ani am stat singură și a fost cea mai bună perioada pe care am avut-o. Aici am și evoluat foarte mult, pentru că m-am axat pe mine și m-am pus pe primul loc. Am încercat să evoluez și să mă redescopăr”, a adăugat artista.

citește și...