Elena Gheorghe s-a confruntat cu stări de anxietate. ”M-am speriat teribil, credeam că nu mai e cale de scăpare”

19.07.2022, 16:23
Elena Gheorghe s-a confruntat cu stări de anxietate. ”M-am speriat teribil, credeam că nu mai e cale de scăpare”
Elena Gheorghe s-a confruntat cu stări de anxietate

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 36 de ani, și-a deschis sufletul și a mărturisit că s-a confruntat, de-a lungul anilor, cu momente de panică, anxietate și frici. ”M-am speriat teribil, credeam că nu mai e cale de scăpare”, a declarat vedeta. Artista a explicat și cum a reușit să depășească aceste momente.

Elena Gheoghe a povestit, pentru revista Viva, că s-a confruntat cu momente de panică, frici și stări de anxietate.

Cântăreața a explicat și cum a reușit să depășească aceste stări neplăcute.

Elena Gheorghe s-a confruntat cu stări de anxietate. ”Le-am experimentat pe toate de-a lungul vieții”

 

”Oh, da! Le-am experimentat pe toate de-a lungul vieții. Și anxietate, și frici, și atacuri de panică, și toate cele. În prima fază, m-am speriat teribil, credeam că nu mai e cale de scăpare, dar cu timpul, citind, vorbind cu oameni înțelepți, mi-am dat seama că totul se rezumă la credință și recunostință, pentru că de aici vine echilibrul fiecăruia dintre noi”, a declarat Elena Gheorghe.

”Tuturor celor ce se confruntă cu orice problemă de sănătate, asta după ce au consultat un medic, căci este neapărat nevoie să-și cunoască problema, le recomand cu drag să parcurgă Jocul Magic. Este cea mai ușoară metodă de a te pune pe picioare și e și gratis. Este un program de 28 de zile ce te învață să gândești altfel, te ajută să găsești calea cea bună în orice situație în care te afli, bazându-se doar pe recunoștință. Îl găsiți la mine pe Instagram”, a adăugat vedeta.

Elena Gheorghe e căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea.

În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie. Deși este  căsătorită de foarte mulți ani, Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie, ci poartă în continuare numele de familie al tatălui său.  Elena Gheorghe este fiica interpretei de muzică populară Marioara Man Gheorghe. Elena Gheorghe are doi frați, o soră – Ana, și un frate – Costin
citește și...