Echipa Războinicilor a pierdut și al doilea joc pentru imiunitate. Cine a fost propus pentru eliminare la ”Survivor România”

31.01.2021, 10:31
Echipa Războinicilor a pierdut și al doilea joc pentru imiunitate. Cine a fost propus pentru eliminare la ”Survivor România”
Echipa Războinicilor a pierdut și al doilea joc pentru imiunitate. Cine a fost propus pentru eliminare la ”Survivor România”

Echipa Războinicilor de la ”Survivor România” a pierdut și cel de-al doilea joc de imunitate din această săptămână.

Primul joc de imunitate din această săptămână de la competiția ”Survivor România”, de la Kanal D, a fost câștigat de echipa Faimoșilor. Astfel, echipa Războinicilor a fost cea care a trebuit să niominalizeze un mebru pentru eliminare. Războinicii au optat pentru Andreea Moșneagu. Aceasta a fost votată de 5 colegi de echipă, în timp ce Musty și Roxana au primit și ei un vot.

Echipa Războinicilor a pierdut și al doilea joc de imunitate, astfel că un nou membru al echipei a fost propus pentru eliminare. Mellina, Maria, Roxana si Marilena, alături de Musty au fost nominalizati spre eliminare. Insa, Marilena  Ciucurean a adunat cele mai multe voturi spre a fi eliminata. “Imi place sa fiu o persoana sincera si asumata. Si spun ca da. Votul propabil ca a fost foarte bine intemeiat. Eu sper sa raman in aceasta competitie si cei de acasa sa ma ajute”, a declarat Marilena dupa ce s-a incheiat votul Razboinicilor, potrivit kanald.ro.

Cine este Marilena Ciucurean de la ”Survivor România”

Marilena Cuciurean are 25 de ani si este multipla campioana la sanie bob, practicand acest sport timp de sase ani.

In prezent, Marilena detine o sala de fitness la Vatra Dornei unde este si instructor.

„M-am înscris la Survivor România 2021 pentru că sunt o fire competitivă, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalină. Cred în abilitățile mele și în capacitatea de a duce orice provocare până la capăt!“, a declarat Marilena Cuciurean la inceputul competitiei din Republica Dominicană.

Daniel Pavel este noul prezentator al emisiunii ”Survivor România”

Noul prezentator al emisiunii este Daniel Pavel. Emisiunea a fost prezentată anterior de Dan Cruceru, cel care a anunțat de curând că nu va mai prezenta și sezonul al doilea al show-ului.

Daniel Pavel a dezvăluit, într-un interviu, cum a primit propunerea de a modera ”Survivor România”.

”Propunerea de a prezenta sezonul al doilea al Survivor România a venit printr-o sincronicitate perfectă cu etapa de viață în care mă aflam cu doar câteva săptămâni în urmă. Urma să finalizez patru ani și jumătate memorabili și foarte plini, profesional și personal, petrecuți pentru startul și consolidarea proiectul primului radio in-store de rețea din România și exploram opțiuni de viitor. Mărturisesc că mi s-au tăiat picioarele la auzul deciziei în favoarea mea a managementului Kanal D. Din secunda următoare însă am început să mă setez psihologic pentru această aventură fără precedent, pentru mine, derulată în asemenea decor de vis, cum este cel din Republica Dominicană. Da, este provocarea vieții mele profesionale, chiar dacă îmi pot aminti, cu drag, și de alte proiecte minunate derulate în trecut, media, antreprenoriale sau din viața de pe mare, ca ofițer de marină comercială. Însă nimic nu se compară cu dimensiunea fenomenului reprezentat de evoluția formatului Survivor la Kanal D. Deși nu este debutul meu pe TV, fiind, în urmă cu câțiva ani, gazda unei emisiuni săptămânale dedicată poveștilor mediului de afaceri românesc, emisiune pe care am realizat-o timp de 2 ani, este, cu siguranță, debutul meu în cel mai complex ”ecosistem” de televiziune: cel al unui show atât de complex, cu un public atât de numeros”, a detaliat Daniel Pavel.

citește și...