Faimoșii au pierdut jocul de imunitate la ”Survivor”. Pe cine au propus pentru eliminare

17.01.2021, 09:56
Faimoșii au pierdut jocul de imunitate la ”Survivor”. Pe cine au propus pentru eliminare
Faimoșii au pierdut jpcul de imunitate la ”Survivor”. Pe cine au propus pentu eliminare

Echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a pierdut cel de-al doilea joc de imunitate, astfel că membrii echipei au trebuit să propună un coleg pentru eliminarea din concurs.

Primul joc de imunitate de la ”Survivor România” a fost pierdut de echipa Războinicilor, care l-a propus spre eliminare pe Sorin Pușcașu. Cel de-al doilea joc de imunitate a fost pierdut de echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, astfel că aceștia au fos și ei nevoiți să propună un coleg pentru eliminare.

Cea care a primit cele mai multe voturi din partea coechipierilor săi a fost cântăreața Amna, ea fiind cea de-a doua concurenta nominalizată pentru eliminare la ”Survivor Romania”, potrivit kanald.ro.

Cum pot fi concurenții de la ”Survivor România” susținuți de telespectatori

Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, a explicat că vor fi două jocuri de imunitate la ”Survivor România”.

De asemenea, acesta a spus și cum își pot susține telespectatorii concurenții favoriți.

„Vom avea două jocuri de imunitate, urmate de câte un consiliu de nominalizare și ulterior un consiliu de eliminare. Dacă un una dintre echipe pierde ambele jocuri de imunitate, doar în primul consiliu de nominalizare vom deschide liniile de vot pentru ca publicul să-și susțină concurentul favorit, exclusiv prin SMS. În situația în care ambele echipe pierd, se deschid liniile de vot pentru fiecare echipă în parte. În fiecare consiliu de nominalizare, concurenții din echipa pierzătoare se nominalizeaza spre eliminare. În urma clasamentului voturilor exprimate de public, concurentul clasat pe primul loc are dreptul să nominalizeze pe cineva din echipa sa. Cel care este cel mai bine plasat în votul publicului este și cel care face nominalizarea spre eliminare. În cazul în care concurentul plasat pe primul loc este și el nominalizat de către colegii săi, automat se salvează. Concurentul nominalizat, cu cele mai puține voturi din partea publicului, părăsește concursul. Pentru a-ți susține concurentul favorit, trimite prin SMS la 1230 numele acestuia. Se poate vota exclisiv pe durata consiliului de nominalizare, în timpul emisiunii de pe TV”, a anunțat Daniel Pavel.

citește și...