Cine a fost nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. Echipa Războinicilor a pierdut jocul de imunitate

30.01.2021, 11:32
Cine a fost nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. Echipa Războinicilor a pierdut jocul de imunitate
Cine a fost nominalizat pentruu eliminare la ”Survivor România”. Echipa Războinicilor a pierdit jocul de imunitate

S-a stabilit cine este primul nominalizat pentru eliminare de la ”Survivor România” în această săptămână.

Primul joc de imunitate din această săptămână de la competiția ”Survivor România”, de la Kanal D, a fost câștigat de echipa Faimoșilor. Astfel, echipa Războinicilor a fost cea care a trebuit să niominalizeze un mebru pentru eliminare. Războinicii au optat pentru Andreea Moșneagu. Aceasta a fost votată de 5 colegi de echipă, în timp ce Musty și Roxana au primit și ei un vot.

“Eu inițial am luat jocul acesta ca pe o joacă, nu mi-am dat seama că este atât de greu, că mă voi acomoda atât de greu. Bineînțeles că îmi doresc să continui, să merg la joc. Vă mulțumesc”, a spus Andreea după ce a aflat nominalizarea colegilor.

Cine este Andreea Moșneagu de la ”Survivor România”

Andreea Moșneagu este de profesie polițist de frontieră și a venit la ”Survivor România” decisă să câștige competiția din Republica Dominicană. Bruneta s-a născut la Suceava, dar a luat decizia să vină în București pentru a urma studiile la Facultatea de Științe Politice și Administrative.

Concurenta din echipa Războinicilor are 31 de ani și este pasionată de motociclism, merge regulat la sala de sport și a practică kickboxing, pentru a fi mereu în formă.

„Am o personalitate puternică și un caracter de fier. Am fost, sunt și voi fi mereu o luptătoare, o adevărată războinică. Am să lupt până la final și sunt sigură că voi câstiga”, a declarat Andreea Moșneagu, potrivit wowbiz.ro.

Daniel Pavel este noul prezentator al emisiunii ”Survivor România”

Noul prezentator al emisiunii este Daniel Pavel. Emisiunea a fost prezentată anterior de Dan Cruceru, cel care a anunțat de curând că nu va mai prezenta și sezonul al doilea al show-ului.

Daniel Pavel a dezvăluit, într-un interviu, cum a primit propunerea de a modera ”Survivor România”.

”Propunerea de a prezenta sezonul al doilea al Survivor România a venit printr-o sincronicitate perfectă cu etapa de viață în care mă aflam cu doar câteva săptămâni în urmă. Urma să finalizez patru ani și jumătate memorabili și foarte plini, profesional și personal, petrecuți pentru startul și consolidarea proiectul primului radio in-store de rețea din România și exploram opțiuni de viitor. Mărturisesc că mi s-au tăiat picioarele la auzul deciziei în favoarea mea a managementului Kanal D. Din secunda următoare însă am început să mă setez psihologic pentru această aventură fără precedent, pentru mine, derulată în asemenea decor de vis, cum este cel din Republica Dominicană. Da, este provocarea vieții mele profesionale, chiar dacă îmi pot aminti, cu drag, și de alte proiecte minunate derulate în trecut, media, antreprenoriale sau din viața de pe mare, ca ofițer de marină comercială. Însă nimic nu se compară cu dimensiunea fenomenului reprezentat de evoluția formatului Survivor la Kanal D. Deși nu este debutul meu pe TV, fiind, în urmă cu câțiva ani, gazda unei emisiuni săptămânale dedicată poveștilor mediului de afaceri românesc, emisiune pe care am realizat-o timp de 2 ani, este, cu siguranță, debutul meu în cel mai complex ”ecosistem” de televiziune: cel al unui show atât de complex, cu un public atât de numeros”, a detaliat Daniel Pavel.

citește și...