Echipa Faimoșilor a pierdut un nou joc de imunitate la ”Survivor România”. Ce concurenți au fost nominalizați pentru eliminare

01.02.2022, 13:01
Echipa Faimoșilor a pierdut un nou joc de imunitate la ”Survivor România”. Ce concurenți au fost nominalizați pentru eliminare
Echipa Faimoșilor a pierdut un nou joc de imunitate la ”Survivor România”. Ce concurenți au fost nominalizați pentru eliminare

Echipa Faimoșilor a pierdut un nou joc de imunitate în fața echipei Războinicilor la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Pro TV. Astfel, componenții echipei Faimoșilor au trebuiit să nominalizeze trei concurenți pentru eliminarea din concurs.

În ediția de luni, 31 ianuarie 2022, a emisiunii ”Survivor România” a avut loc un nou joc de imunitate. Acesta a fost câștigat tot de echipa Războinicilor, care i-a învins pe concurenții diin echipa Faimoșilor.

Astfel, echipa Faimoșilort a ajuns la consiliul de nominalizare, unde s-au făcut trei propuneri pentru eliminarea din concurs.

Echipa Faimoșilor a pierdut un nou joc de imunitate la ”Survivor România”. Trei băieți, în pericol de eliminare

În jocul pentru imunitate individuală, concurenții  din echipa Faimoșilor au luptat cu toate forțele, iar Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac au fost cei doi care au reușit să câștige. Atfel, aceștia au fost protejați de emoția nominalizării și au avut ocazia de a face câte o propunere de concurent care ar putea părăsi competiția.

Ajunși la consiliul de nominalizare, Faimoșii au avut opțiunea de a vota doar bărbații, numărul fetelor din echipă fiind deja foarte redus. Cei trei care au ajuns la votul celor de acasă sunt Robert Niță – care a fost votat de întreaga echipă, Radu Itu – care a fost nominalizat de Cătălin Zmărăndescu, și TJ Miles – c are a fost propus spre eliminare de Elena Chiriac.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor.

citește și...