Lucruri neștiute din viața Ramonei Crăciunescu, fostă concurentă la ”Survivor România”. ”Am jucat alături de mari actori – Michael Keaton, Samuel Jackson”

21.03.2022, 15:01
Lucruri neștiute din viața Ramonei Crăciunescu, fostă concurentă la ”Survivor România”. ”Am jucat alături de mari actori - Michael Keaton, Samuel Jackson”
Lucruri neștiute din viața Ramonei Crăciunescu, fostă concurentă la ”Survivorr România”. ”Am jucat alături de mari actori - Michael Keaton, Samuel Jackson”

Ramona Crăciunescu, care a făcut parte din echipa Războinicilorde la show-ul ”Survivor România”, a făcut dezvăluiri din viața sa. Aceasta a scos la iveală lucruri mai puțin știute despree ea. Ramona Crăciunescu a fost cascador și a avut șansa de a lucra alături de mari nume din industrioa filmului de la noi și din lume.

Ramona Crăciunescu a fost una dintre concurentele din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”. În data de 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. Ramona Crăciunescu are o poveste de viață dureroasă. Aceasta a trecut printr-o mare tragedie în urmă cu câțiva ani. Rulota în care se afla la mare, cu familia ei, a luat foc. În urma incendiului care a avut loc în 2017, fetița sa de șase ani a murit. Iubitul Ramonei a încetat din viață o săptămână mai târziu, la spital.

Ramona Crăciunescu a acordat un interviu pentru click.ro în care a vorrbit despre drama prin care a trecut, dar a scos la iveală și detalii mai puțin știute din viața sa. Aceasta a fost cascador și a lucrat cu actori renumiți din țară și din străinătate.”Pasiunea mea cea mai mare este să fiu cascador și să mă plimb cu motocicleta. Am lucrat cu foarte mulți actori, atât din România, cât și de peste hotare. Am jucat alături de mari actori cum este Michael Keaton, Samuel Jackson, am fost dublura marii actrițe Maggie Q. Am jucat alături de Tudor Chirilă, Emilian Oprea, George Piștereanu, Adela Popescu și mulți alții. Am jucat într-un film care a fost preferatul meu, Harley and the Davidsons, și aici am fost una dintre puținele fete cascadoare care a avut un rol pe motocicletă, în care eu m-am simțit minunat”, a detaliat Ramona Crăciunescu.

Lucruri neștiute din viața Ramonei Crăciunescu, fostă concurentă la ”Survivor România”. ”Am dublat actrițele care aveau rol principal”

”Am jucat în filmul Django care s-a filmat în România, alături de actorul Matthias Schoenaerts. Am jucat și în documentare cum este Washington, un film cu o adevărată istorie, dar să nu uit și filmele de acțiune și cele horror cum este Nogoa. În mare parte, în filmele în care am jucat, am dublat actrițele care aveau rol principal. Dar îmi place ceea ce fac în filme, să merg cu motocicleta, să mă bat, să sar prin geamuri, sărituri după clădiri, să trag cu arma, scufundări și multe altele, e ceva ce mă reprezintă și mă face să evoluez cât mai mult”, amai spus Ramona Crăciunescu.

Despre drama prin care a trecut, fosta concurentă de la ”Survivor România” a spus: ”Tragedia prin care am trecut, m-a marcat pentru tot restul vieții, este ca o rană care nu se va vindeca niciodată… Am fost arsă aproximativ pe 60% din suprafața corporală, refacerea mea a durat mai mult de un an, am fost în comă aproximativ două luni, nu am putut ajunge la înmormântarea fiicei mele și nu am putut să-mi iau rămas bun. Nu am putut să merg nici la înmormântarea iubitului meu de atunci pentru că eram în spital fără a ști nimic pentru că eram în comă”.

citește și...