După care fostă iubită suspină Cătălin Botezatu. ”Cu ea am regretat că s-a terminat”

20.11.2022, 16:12
După care fostă iubită suspină Cătălin Botezatu. ”Cu ea am regretat că s-a terminat”
După care fostă iubită suspină Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a vorbit deschis despre viața sa sentimentală. Aceasta a făcut declarații despre femeile din viața sa, mărturisind după care fostă iubită suspină. ”Am regretat-o în sensul bun, că nu mai sunt cu ea. Cu ea am regretat că s-a terminat”, a declarat designerul la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziiune Pro TV.

Cătălin Botezatu a avut dintotdeauna mare succes la reprezentantele sexului frumos.

Despre femeile din viața lui, dar și despre viața sa sentimentală a făcut acesta dezvăluiri la rubrica sosurilor iuți dn cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV.

După care fostă iubită suspină Cătălin Botezatu. ”Nu am mai văzut-o de atunci, dar cred că este ok”

O poveste frumoasă spune Cătălin Botezatu că a avut-o cu Vanda Vlaslov, care i-a fost de două ori iubită, în 1997 și în 2002.

„Am regretat-o în sensul bun, că nu mai sunt cu ea. Cu ea am regretat că s-a terminat, cu Vanda Vlaslov. Surorile Vlaslov sunt niște femei extraordinare. Am petrecut împreună o perioadă extraordinar de frumoasă. Nu am mai văzut-o de atunci, dar cred că este ok”, a afirmat Cătălin Botezatu.


Când a fost provocat să spună care sunt cele cu care și-ar dori să aibă o aventură de o noapte, designerul le-a numit pe Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu.

„Ce dacă sunt măritate? Am spus că aș vrea. Doamnelor, aș vrea! Am luat numai femei din astea de top. La rege trag regine”.

Ce nu i-ar ierta niciodată Cătălin Botezatu partenerei de cuplu

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a fost prezent în platotul emisiunii pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D. Acesta a mărturisit că este un bărbat posesiv și că a suferit din cauza infidelității.

„Da. Am fost înșelat. Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc. Nu pot împărți ceea ce iubesc cu nimeni. Da, pot împărți o chestie meteorică, gen aspirină, dar nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Posesivitatea mea nu este un atribut. Am fost înșelat, crezi că dacă sunt Cătălin Botezatu nu pot fi înșelat? Ba da! Așa este viața. Pe de o parte faci oamenii să sufere cum am făcut eu pentru anumite căsnicii sau relații, fără să vreau nu am vrut asta, Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă și te face să suferi”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

 

citește și...