Confesiunea lui Cătălin Botezatu. ”Am regrete când mă gândesc că puteam să fac o altă alegere în ceea ce privește persoana iubită”

09.10.2022, 17:32
Confesiunea lui Cătălin Botezatu. ”Am regrete când mă gândesc că puteam să fac o altă alegere în ceea ce privește persoana iubită”
Confesiunea lui Cătălin Botezatu

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, și-a deschis sufletul în cadul unui interviu. Binecunoscutul designer a făcut confesiuni despre viața sa. Acesta a vorbit despre regretele pe care le are. ”Am regrete când mă gândesc că puteam să fac o altă alegere în ceea ce privește persoana iubită”, a spus el.

În cadrrul unu interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Cătălin Botezatu a făcut mărturrisiri despre viața sa.

Acesta a vorbit despre regretele pe care le are, dar și despre căsătorie.

Confesiunea lui Cătălin Botezatu. ”Am regrete atunci când mă gândesc la oamenii cărora le-am acordat foarte mult credit și nu meritau”

„Am regrete atunci când mă gândesc la oamenii cărora le-am acordat foarte mult credit și nu meritau. Am regrete când mă gândesc că puteam să fac o altă alegere în ceea ce privește persoana iubită. Am regrete că nu m-am oprit la timp în anumite situații, că nu am mers mai departe în anumite situații. (…) O să mă opresc la o anumită persoană în momentul în care cred că este aceea. Și când mă voi opri, cu siguranță că toată lumea va ști”, a declarat creatorul de modă, potrivit spynews.ro.

Despre eventualitatea de a se căsători, designerul a spus: „Deocamdată, nimeni nu știe nimic, pentru că nici eu nu știu la cine să mă opresc. Sunt foarte multe variante. (…) O prietenă bună spunea: „Dacă o vei găsi, o vei face publică?”. Da, o voi face publică și de ce nu, chiar dacă poate unii ar spune „cam bătrân pentru o căsătorie”, da, aș putea să fac și o căsătorie”.

Ce spunea Cătălin Botezatu despre viața sa sentimentală

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a fost prezent în platotul emisiunii pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D. Acesta a făcut, printre altele și dezvăluiri din viața sa sentimentală. Creatorul de modă a mărturisit că este un bărbat posesiv și că a suferit din cauza infidelității.

„Da. Am fost înșelat. Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc. Nu pot împărți ceea ce iubesc cu nimeni. Da, pot împărți o chestie meteorică, gen aspirină, dar nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Posesivitatea mea nu este un atribut. Am fost înșelat, crezi că dacă sunt Cătălin Botezatu nu pot fi înșelat? Ba da! Așa este viața. Pe de o parte faci oamenii să sufere cum am făcut eu pentru anumite căsnicii sau relații, fără să vreau nu am vrut asta, Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă și te face să suferi”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

citește și...