Cătălin Botezatu, despre viața sa sentimentală. ”Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă”

06.06.2020, 09:37
Cătălin Botezatu, despre viața sa sentimentală. ”Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă”
Cătălin Botezatu, despre viața sa sentimentală. ”Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă”

Cătălin Botezatu a vorbit despre viața sa sentimentală. Celebrul designer a mărturisit că se simte bine așa cum este acum și că nu are timp să se gândească la o relație amoroasă.

Cătălin Botezatu a afirmat că trece printr-o perioadă în care trebuie să aibă foarte mare grijă de el, astfel că nu prea are timp pentru o relație sentimentală.

”Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional”, a declarat Cătălin Botezatu pentru click.ro.

Întrebat ce tip de femeie preferă, creatorul de modă a explicat:

”Nu sunt setat pe un anumit profil, ci pe un om care să fie alături de mine și la bine, și la greu. De obicei, femeile se plictisesc repede, mai ales când bărbatul lor trece prin tot felul de momente. În ultima vreme nu a fost deloc ușor pentru mine, am fost foarte bolnav. Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii, ca și mine, să îmi înțeleagă muncă…”.

Ce regrete are Cătălin Botezatu

Juratul de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a făcut confesiuni și în ceea ce privește regretele pe care le are în ceea ce privește viața sentimentală.

”Cine spune că nu are regrete, minte. Da, trebuie să recunosc că regretele cele mai mari sunt acelea că am acordat foarte mult credit persoanei iubite, dar mi-am dat seama că nu a meritat. Dar, până la urmă, consider că din fiecare relație am avut ceva de învățat și, cel mai important, acea persoană m-a făcut să mă simt fericit, special și împlinit în acea relație. Și atunci, dacă s-a întâmplat asta, rămân doar cu lucrurile frumoase”, a afirmat creatorul de modă.

citește și...