Drama prin care a trecut Daniel Pavel prezentatorul ”Survivor”. ”A fost un cancer, cu care ea s-a luptat foarte mult”

19.01.2022, 14:52
Drama prin care a trecut Daniel Pavel prezentatorul ”Survivor”. ”A fost un cancer, cu care ea s-a luptat foarte mult”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor”, de la Pro TV, și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast. Acesta a vorbit despre drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani, când mama sa a încetat din viață. ”A fost un cancer, cu care ea s-a luptat foarte mult”, a mărturisit Daniel Pavel la podcastul respectiv.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.

În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu. Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit recent inelul de logodnă și urmau să se căsătorească, însă au ajuns la despărțire anul trecut.

Drama prin care a trecut Daniel Pavel prezentatorul ”Survivor”. ”Mama a fost o supraviețuitoare. A luptat”

Într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță, în seria de podcasturi „Acasă la Măruță”, Daniel Pavel a vorbit despre unul dintrec cele mai grele momente din viața sa. Prezentatorul ”Survivor” și-a pierdut mama în anul 2014, după o luptă grea pe care a dus-o cu o boală necruțătoare. Asistentă medicală, mama lui Daniel Pavel cânta la chitară, stăpânea bine limba engleză și era extrem de calmă. ”Mama ne-a dat foarte mult din blândețe”, a spus Daniel Pavel.

„A fost un cancer, cu care ea s-a luptat foarte mult. Mama a fost o supraviețuitoare și chiar a avut încredere în sistemul medical românesc. Nu ne-am înșelat; nu știu cum ar fi fost dacă am fi fost în străinătate. A luptat”, a declarat Daniel Pavel, citat de protv.ro.

”Am plâns atunci cum a urmat să mai plâng în viață extrem de puțin. Ne dădeam seama că… cordonul ombilical e mama, a adăugat acesta.