Doru Todoruț, după ce a fost executat silit. ”Mă aștept și la următoarea în 6 luni”

06.04.2021, 13:32
Doru Todoruț, după ce a fost executat silit. ”Mă aștept și la următoarea în 6 luni”
Doru Todoruț, după ce a fost executat silit. ”Mă aștept și la următoarea în 6 luni”

Cântărețul Doru Todoruț a făcut declarații după ce a fost executat silit de fosta sa soție.

Doru Todoruț a fost căsătorit și are trei fetițe. De asemenea, artistul a avut o relație cu Irina Baianț, însă aceasta s-a încheiat. Solistul trupei Deepcentral se declară un tată dedicat, care petrece foarte mult timp cu cele trei fetițe pe care le are din căsnicia cu Rocsana.

Cântărețul a fost dat în judecată de fosta soție, pentru neplata integrală a pensiei alimentare. Artistul a fost executat silit de mama copiilor lui.

Doru Todoruț, după ce a fost executat silit. ”Este decizia ei, nu îmi place să vorbesc despre rufe care trebuie să rămână în familie”

Doru Tudoruț a declarat că după divorț a fost executat silit și că se așteaptă să mai urmeze încă o procedură de acest tip. „Este decizia ei, nu îmi place să vorbesc despre rufe care trebuie să rămână în familie. În paralel cu acea execuție care s-a realizat mă aștept și la următoarea în 6 luni, dar vedem, suntem optimiști. Eu am înaintat o acțiune pentru această pensie alimentară pentru că nu mai am veniturile să mă ajute. Trebuie să și trăiesc. Eu cu acea sumă trebuie să am posibilitatea să le ofer ceva copiilor”, a declarat Doru Todoruț la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Artistul a vorbit și despre dicuțiile pe care le-a avut cu fetițele lui. „Dacă am simțit vreodată că ele au nevoie de un răspuns, atunci am inițiat eu discuția și le-am spus că dacă vor să știe ceva, să mă întrebe. Le-am spus că este o perioadă grea din cauza pandemiei, mai bine spus nu mai sunt aceleași venituri, sunt probleme financiare și atât. Ele au înțeles foarte simplu, sunt fete istețe”, a declarat el.

Întrebat dacă fetițele sale i-au pus întrebări legate de despărțirea de mama lor, cântărețul a explicat: ”Au pus când erau ceva mai mici și le-am explicat că noi ne-am tot împăcat până când a trebui să îmi iau valiza și să plec, pentru că nu mai era loc de împăcare. Probabil când vor mai crește vor întreba mai mănunțit”.

 

citește și...