Doru Todoruț, mărturisiri despre viața sa sentimentală. ”Aș vrea să mai stau puțin așa cum sunt acum”

03.01.2021, 13:24
Doru Todoruț, mărturisiri despre viața sa sentimentală. ”Aș vrea să mai stau puțin așa cum sunt acum”
Doru Todoruț, mărturisiri despre viața sa sentimentală. ”Aș vrea să mai stau puțin așa cum sunt acum”

Cântărețul Doru Todoruț a făcut dezvăluiri legate de viața sa sentimentală din prezent.

Doru Todoruț a fost căsătorit și are trei fetițe. De asemenea, artistul a avut o relație cu Irina Baianț, însă aceasta s-a încheiat. Despre viața sa sentimentală din prezent a făcut solistul trupei Deepcentral declarații la postul de televiziune Antena Stars. „Am deprins o mie de reținere, dar nu în a-mi afișa sentimentele, ci în a mai avea o relație. Chiar nu simt nevoia, sunt foarte bine cu mine, cu fetele. Dacă nu aveam fetițe probabil că lucrurile erau ușor diferite. Am o viață completă acum. Nu spun că exclud, dar în momentul de față sunt atât de bine, încât nu aș schimba nimic”, a declarat Doru Todoruț, potrivit spynews.ro.

Întrebat despre eventualitatea de a se căsători din nou, artistul a răspuns: „Mi-e atât de bine singur… Nu am răspuns la întrebarea asta. Aș vrea să mai stau puțin așa cum sunt și numai dacă voi găsi o persoană care să aprindă acea flacără”.

Doru Todoruț s-a temut de singurătate

În cadrul aceluiași interviu, Doru Todoruț a afirmat că i-a fost teamă de singurătate.

„Mi-a fost frică de singurătate. De curând am scăpat. Scapi de singurătate în momentul în care îți dai seama că tu fugi de tine, de problemele tale, de frustrările tale, de faptul că nu ești perfect. Trebuie să stai cu tine de vorbă și să te îndrepți. Ceea ce nu este simplu, nu este confortabil, mai bine stai la televizor cu un prieten sau ieși”, a spus el.

Artistul a mai afirmat că au existat momente în trecut când s-a simțit folosit. ”Am fost folosit odată. Nu am simțit de curând că am fost abandonat sau părăsit, dar mai demult, da. De curând am luat eu deciziile, pentru că așa am simțit că e mai bine. În trecut, da. Au fost niște regrete”, a încheiat Doru Todoruț.

citește și...