Doru Todoruț, executat silit după divorț. ”Nu pot să zic că aveam așteptări de la mama copiilor”

22.03.2021, 11:54
Doru Todoruț, executat silit după divorț. ”Nu pot să zic că aveam așteptări de la mama copiilor”
Doru Todoruț, executat silit după divorț. ”Nu pot să zic că aveam așteptări de la mama copiilor”

Cântărețul Doru Todoruț a dat detalii despre situația în care se află din cauza fostei sale soții.

Doru Todoruț a fost căsătorit și are trei fetițe. De asemenea, artistul a avut o relație cu Irina Baianț, însă aceasta s-a încheiat. Solistul trupei Deepcentral se declară un tată dedicat, care petrece foarte mult timp cu cele trei fetițe pe care le are din căsnicia cu Rocsana.

Cântărețul a fost dat în judecată de fosta soție, pentru neplata integrală a pensiei alimentare. Artistul a fost executat silit de mama copiilor lui.

Doru Todoruț, executat silit după divorț. ”Copiii nu trebuie să sufere sau să simtă probleme financiare”

Despre situația prin care trece a făcut declarații Doru Todoruț la postul de televiziune Antena Stars.

„A fost pe 17 prima înfățișare unde se prezintă. Este un demers simplu, aritmetic. Câți bani intră se împarte la jumătate. A fost prima parte unde s-a prezentat fiecare cu ce acte doveditoare a putut veni cu veniturile realizate în ultimii ani. rămânând să ne reîntâlnim pentru a discuta celelalte amănunte. Orice om care încasează, după ce nu o mai încasează, normal că este nemulțumit. Problemele financiare afectează pe toată lumea, inclusiv veniturile mele. Din veniturile care s-au încasat la final de an s-au acoperit toate sumele restante, urmând probabil să mă reexecute pentru următoarea perioadă, dar ne descurcăm. Copiii nu trebuie să sufere sau să simtă probleme financiare, că sunt ale părinților. Încercăm să gestionăm cât se poate de bine situația, dar important este că suntem sănătoși și asta mă bucură”, a explicat artistul.

“Orice executor nu muncește degeaba, s-au adunat niște sume în plus, se mai adună și cheltuieli de judecată, dar dacă așa decide o parte nu am avut încotro. Nu pot să zic că aveam așteptări de la mama copiilor. Mă conformez și caut soluții la probleme, nu neapărat să desfac firul în patru că nu mă ajută”, a completat Doru Todoruț.

citește și...