Doru Todoruț a fost dat în judecată de fosta soție! Ce îi cere femeia la 7 ani de la divorț

02.11.2020, 11:40
Doru Todoruț a fost dat în judecată de fosta soție! Ce îi cere femeia la 7 ani de la divorț
Doru Todoruț a fost dat în judecată de fosta soție! Ce îi cere femeia la 7 ani de la divorț

Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, a fost dat în judecată de fosta soție. Doru Todoruț și Rocsana Daliana Todoruţ au divorțat în urmă cu șapte ani, dar încă continuă să se războiească prin tribunale.

Rocsana Daliana Todoruţ, femeia cu care artistul are trei fiice, îl cheamă în instanță pe Doru Todoruț pentru pensia alimentară.

În urmă cu patru ani, Rocsana a câștigat custodia micuțelor și a depus la Judecătoria Buftea o cerere în care specifica că fostul ei soț ar trebui să își exercite drepturile părintești.

Doru Todoruț, dat în judecată pentru pensia alimentară

Iată, însă, că anii au trecut, însă cei doi foști soți nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește pensia alimentară.

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, a relatat faptul că Doru Todoruț a făcut o cerere pentru a i se reduce pensia alimentară pe care trebuia să o plătească pentru cele trei fiice. În prezent, solistul și fosta soție așteaptă stabilirea unui termen de judecată.

Mai mult de atât, Rocsana Daliana Todoruţ înaintase instanței, în luna septembrie, o cerere pentru poprirea veniturilor lui Doru. Se pare că femeia este nemulțumită de faptul că interpretul nu mai plătise pensie alimentară de ceva vreme.

Rocsana Daliana Todoruţ a cerut poprire pe veniturile lui Doru

‘Încuviinţează executarea silită ce urmează a se efectua în oricare dintre modalităţile de executare silită prevăzute de lege, la cererea creditorului Todoruț Rocsana Daliana, împotriva debitorului Todoruț Doru Florin, până la concurenţa sumelor rezultate din titlul executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr. xxx/10.02.2017 pronunţată de Judecătoria Buftea, anume, pensie de întreţinere minore din luna aprilie 2020, la care se adaugă cheltuieli de executare silită. Fără cale de atac’, scrie Cancan.ro.

Doru Todoruț și Rocsana Daliana Todoruţ au împreună trei fiice, pe Rebecca de 10 ani, și gemenele de 8 ani, Eva și Natalia.

‘A fost o decizie comună aceea de a nu vorbi despre divorţ. Copiii trebuie să se bucure de copilărie, adulţii mai fac greşeli. Ca părinţi relaţionăm foarte bine, mai bine decât atunci când eram împreună. Există înţelegere şi linişte. Gemenele sunt încă mici şi nu ştiu nimic, dar Rebeca are 5 ani şi a pus nişte întrebări fireşti. Realitatea s-a acceptat destul de uşor”, a declarat el, la Prima TV.

Ce spunea fosta soție

În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Doru Todoruț era foc și pară pentru că solistul refuza să plătească pensia alimentară pentru fete.

‘Nu e nimic roz între noi, ba din contră! Deschid acțiune în instanță, solicitând stabilirea unei pensii alimentare pentru cele trei fetițe pe care le avem împreună. Instanța trebuie să stabilească ce sumă să plătească el pentru îngrijirea fetelor noastre, ca să nu mai trag eu de el să-mi recuperez banii și nici el să nu-mi mai ceară socoteală. Să terminăm cu frecușurile astea. M-am săturat să strâng bonuri și să justific fiecare leuț cheltuit pentru hrana fetițelor.

Sunt mai rău ca o femeie măritată! Și el să spună apoi că sunt cheltuieli mari, că ce facem cu atâția bani. Plătesc 1.600 de lei pe lună grădinița fetelor, plus opționalele, teatru și consumabile, că așa e la stat, plătești tot, la care se adaugă ce dau pe hrană. De exemplu, în trei săptămâni am avut cheltuieli cu hrana lor de 1.500 de lei, din care partea lui înseamnă 750 de lei. Mie nu mi se pare o sumă enormă, mai ales că nu sunt un om risipitor și nu arunc mâncare’, spunea Rocsana Todoruț, pentru wowbiz.ro.

citește și...