Dorința lui Cătălin Cazacu. ”Mi-am mai dorit, nu mi-a ieșit, vedem ce se întâmplă în viitor”

05.12.2022, 14:05
Dorința lui Cătălin Cazacu. ”Mi-am mai dorit, nu mi-a ieșit, vedem ce se întâmplă în viitor”
Dorința lui Cătălin Cazac

Binecunoscutul sportiv Cătălin Cazacu, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe ale sale, care, însă, deocamdată, nu s-a realizat. ”Mi-am mai dorit, nu mi-a ieșit, vedem ce se întâmplă în viitor”, a dezvăluit campionul la motociclism într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Cătălin Cazacu este campion la motociclism, dar este cunoscut în showbiz și pentru succesul pe care îl are în rândul reprezentantelor sexului frumos. Interpreta de muzică de petrecere Niko Delinescu și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste timp de mai mulți ani. Din relația lor a rezultat un copil, un băiat care se numește Andrei. Artista l-a cunoscut pe sportiv la un an după ce primul ei soț a încetat din viață.

În prezent, Cătălin Cazacu are o relație cu vedeta de televiziune Ramona Olaru.  Într-un  interviu la postul de televiziune Antena Stars, Cătălin Cazacu a vorbit despre una dintre marile sale dorințe, care, însă, deocamdată nu s-a realizat.

Dorința lui Cătălin Cazacu. ”Ce-i drept, se schimbă lucrurile în timp”

Cătălin Cazacu a mărturisit că și-a dorit să se căsătorească.

„Cred că e foarte greu să mai păstrezi prieteniile de la an la an. Eu m-am mândrit și mă mândresc cu faptul că am aceiași prieteni de când aveam 14 ani și tot timpul am zis că cea mai mare avere a mea sunt prietenii mei. Ce-i drept, se schimbă lucrurile în timp, pentru că vrei, nu vrei te căsătorești și căsătorindu-te viața ți se schimbă. (…) Să mă căsătoresc (n.r. un lucru pe care a vrut să îl facă, dar nu l-a făcut). Acum ce să zic, mi-am mai dorit, nu mi-a ieșit, vedem ce se întâmplă în viitor”, a declarat Cătălin Cazacu, potrivit spynews.ro.

citește și...