FOTO / Cât de sexy e mama copilului lui Cătălin Cazacu! Nyko Delinescu știe cum să se pună în valoare

01.08.2020, 09:37
FOTO / Cât de sexy e mama copilului lui Cătălin Cazacu! Nyko  Delinescu știe cum să se pună în valoare
FOTO / Cât de sexy e mama copilului lui Cătălin Cazacu! Nyko Delinescu știe cum să se pună în valoare

Binecunoscutul sportiv Cătălin Cazacu are un copil cu o cunoscută cântăreață de muzică de petrecere, Nicoleta Delinescu.

Nyko Delinescu și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste timp de patru ani. Din relația lor a rezultat un copil, un băiat care se numește Andrei.

Fosta parteneră de viață a sportivului și mama copilului acestuia este o cunoscută cântăreață de muzică de petrecere. Aceasta face furori cu aparițiile sale pline de senzualitate.

Nyko Delinescu este posesoarea unui trup cu forme apetisante, pe care știe foarte bine cum să și le pună în valoare, prin ținute mulate si extrem de provocatoare.

Nyko Delinescu este considerată una dintre cele mai sexy cântărețe de muzică de petrecere. Este foarte atentă la imaginea ei. Pe lângă sport și alimentație sănătoasă, Nyko recurge la tratamente faciale și corporale și la intervențiile estetice pentru a arăta cât mai bine.


Ce spunea Nyko Delinescu despre relația cu Cătălin Cazacu

Artista Nyko Delinescu mărturisea într-un interviu că relația sa cu Cătălin Cazacu s-a deteriorat înainte de venirea pe lume a fiului lor.

“În ultimul an ne-am tot despărțit și ne-am împăcat, lucrurile s-au stricat înainte să vină copilul. Când am rămas gravidă, m-a interesat mai mult burtica decât bărbatul de lângă mine.

S-au stricat lucrurile ușor, ușor. Nu ne-am despărțit pentru că nu ne mai iubeam. El e un băiat rebel, dornic să cunoască toate păpușile și eu m-am retras din relația asta”, spunea cântăreața, potrivit wowbiz.ro.

”Am rămas în relații bune cu Cătălin, doar avem un copil. Marea calitate a lui este că e un bărbat romantic”, adăuga ea.


Locuiește la Timișoara

Nyko Delinescu locuiește la Timișoara. Este foarte mândră de casa ei, pe care o are de dinainte de a deveni mămică.

”Căsuța o am dinainte de a fi mămică. O casă de burlăciță, pe care nu am reușit să o schimb între timp. Eu singură mi-am luat-o. Sunt culori vii, calde, așa simțeam la vremea respectivă, când am luat apartamentul. Eu mi l-am decorat”, a declarat Nyko Delinescu la Antena 1, citată de spynews.ro.

În casă, artista și-a amenajat un loc special, plin de icoane, unde se roagă.

”Acesta este locul meu de suflet, cel mai frumos. Aici eu mă liniștesc, eu vorbesc cu Doamne-Doamne. Icoanele sunt aduse de la mai multe mânăstiri. Toate icoanele au o poveste. La mânăstirea de la Ostrov m-am rugat cel mai mult când îmi doream un copil. Și când m-am întors, am rămas însărcinată”, a dezvăluit ea.

citește și...