Ramona Olaru dezvăluie ce nu i-ar lăsa niciodată lui Cătălin Cazacu. “Sunt foarte atașate”

24.06.2022, 14:22

Ramona Olaru a dezvăluit ce nu i-ar lăsa niciodată lui Cătălin Cazacu chiar dacă s-ar despărți. Blondina și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, iar recent cei doi au dezvăluit că își doresc să facă pasul cel mare.  Cu toate astea, vedeta a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare.

Cătălin Cazacu (38 de ani) și Ramona Olaru (32 de ani) formează de anul trecut un cuplu. Ramona Olaru și iubitul ei dau impresia că au multe planuri de viitor împreună, motiv pentru care nu au de ce să se despartă.

Ramona Olaru a dezvăluit că dacă s-ar certa vreodată cu Cătălin Cazacu i-ar lăsa totul, însă nu ceea ce iubește ea.

“Ce nu i-aș lăsa iubitului meu după despărțire”

“Pe mine dacă mă întreabă cineva ce nu i-aș lăsa iubitului meu după despărțire, zic clar că pisicile. Deci eu nu aș putea să lase pisicile mele nimănui. Sunt animalele care mă înțeleg și sunt mereu alături de mine, ele iubesc foarte mult și sunt foarte atașate de stăpâni.”, a dezvăluit Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cătălin Cazacu a recunoscut că s-a cumințit foarte mult de când a apărut Ramona Olaru în viața lui.

Ce dezvăluie Cătălin Cazacu

„Da, m-am făcut băiat serios. Am trei pisici acasă, dacă o socotim și pe Ramona. Nu știu ce se întâmplă, e ceva cu mercur retrograd (râde, n. red.). (…) Dacă plecăm de la premisa că eram mai neliniștit înainte, da, putem spune că Ramona m-a liniștit. Mai sunt Vultur de Noapte, dar am cuibul meu. Dar cred că așa se vede din exterior”, a spus Cătălin Cazacu. „Ramona e unică. Ea a fost tot timpul în jurul meu. Suntem prieteni de mult. Noi nu ne plictisim niciodată împreună. Am fost prima oară prieteni. Ne spunem totul. Vorbim orice, nu ne plictisim. Ăsta este secretul relației noastre”, a declarat Cătălin Cazacu.

citește și...