De ce nu s-a căsătorit Cătălin Cazacu. ”Mi-am jurat”

22.05.2021, 16:33
De ce nu s-a căsătorit Cătălin Cazacu. ”Mi-am jurat”

Cătălin Cazacu a explicat care este motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum.

Sportivul Cătălin Cazacu a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a vorbit despre viața sa sentimentală. Motociclistul are mare lipici la doamne și domnișoare, însă nu a fost niciodată căsătorit. Acesta a explicat care este motivul pentru care nu a ajuns încă la altar până acum.

„Am cumpărat mai multe inele. Fiecare inel pe care l-am cumpărat și l-am dăruit în acele momente a însemnat tot pentru mine în momentele alea, doar că… am foarte mulți ani distanță, nu am ajuns niciodată în fața altarului, pentru că eu mi-am jurat că atunci când se va întâmpla va fi o singură dată pentru viața asta, așa că încerc să o întârzii cât mai mult ca să rămână cât mai puțin. Sunt sigur că ce-i al meu e pus deoparte. Nici nu spun că am cunoscut-o, nici nu spun că n-am cunoscut-o. Ce-i al meu e pus deoparte. Acasă nu e nici măcar câinele, și ăla m-a părăsit. Nu e nimeni acasă, iar când va fi acasă o să se vadă chestia asta și pe mine”, a declarat Cătălin Cazacu, citat de spynews.ro.

Cătălin Cazacu are un băiat cu Nicoleta Delinescu

 

Solista Nicoleta Nyko Delinescu și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste timp de patru ani. Din relația lor a rezultat un copil, un băiat care se numește Andrei. Artista mărturisea într-un interviu că relația sa cu Cătălin Cazacu s-a deteriorat înainte de venirea pe lume a fiului lor.

“În ultimul an ne-am tot despărțit și ne-am împăcat, lucrurile s-au stricat înainte să vină copilul. Când am rămas gravidă, m-a interesat mai mult burtica decât bărbatul de lângă mine. S-au stricat lucrurile ușor, ușor. Nu ne-am despărțit pentru că nu ne mai iubeam. El e un băiat rebel, dornic să cunoască toate păpușile și eu m-am retras din relația asta”, spunea cântăreața.

”Am rămas în relații bune cu Cătălin, doar avem un copil. Marea calitate a lui este că e un bărbat romantic”, adăuga ea.

citește și...