Dorian Popa e categoric. ”Nu, nu nuntă, nu copil”

14.09.2022, 12:07
Dorian Popa e categoric. ”Nu, nu nuntă, nu copil”
Dorian Popa e categoric

Cântărețul Dorian Popa, în vârstă de 34 de ani, are o relație de mulți ani cu Claudia Iosif, cunoscută drept Babs. Deși formează un cuplu foarte bine sudat, Dorian Popa nu are planuri de însurătoare și nici nu își dorește copii, cel puțin deocamdată. ”Nu, nu nuntă, nu copil”, a declarat categoric Dorian Popa.

Dorian Popa este un cunoscut actor și cântăreț. A devenit cunoscut anul 2011, odată cu apariția sa în serialul ”Pariu cu viața”, alături de colegii săi din Lala Band. Dorian Popa este în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. De asemenea, artistul este implicat și într-un proiect de imobiliare.

În ceea ce privește viața personală, Dorian Popa și Claudia Iosif formează un cuplu de foarte mulți ani, însă cei doi se afișează foarte rar împreună, preferând discreția în ceea ce privește relația lor. Dorian Popa și Claudia, cunoscută drept Babs, formează un cuplu de peste zece ani. Deși se înțeleg foarte bine, cei doi nu au planuri de căsătorie. Dorian Popa a fost categoric în această privință, explicând, pentru click.ro, că nu se gândește nici la căsătorie, nici la copiii, cel puțin deocamdată.

Dorian Popa e categoric. ”Lăsați nunțile, lăsați vacanțele”

„Nu, nu nuntă, nu copil. Muncă, muncă multă, cartiere, milioane, hâtz, Johnule, vine criza, hai să ne pregătim, lăsați nunțile, lăsați vacanțele etc”, a declarat Dorian Popa.

 

Pentru aceeași sursă, Dorian Popa a comentat și despre fizicul său și modul cum reușește să se mențină în formă: „Încă de mic, atunci când căutam repere în ce privește fizicul meu, mă uitam la băieții model. Niciodată nu mi-a plăcut să fiu nici culturist de-a dreptul, dar nici băiat normal, cu fizicul clasic. Mi-am dorit întotdeauna mai mult de la viață. (…) Aș fi ipocrit să spun că am grijă de alimentație. Muncesc atât de mult că iată nu am nici o șansă să mă grijă de alimentație, sunt un gurmand din acela haos, ca orice român, de ăla cu shaorme. Am și contract cu o sharomerie. Fac foarte mult sport, am 17 ani de când mă antrenez în fiecare zi”.

citește și...