Din ce face bani Daniela Crudu de când nu mai apare la TV. ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce îmi doresc”

06.10.2021, 16:50
Din ce face bani Daniela Crudu de când nu mai apare la TV. ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce îmi doresc”
Din ce face bani Daniela Crudu de când nu mai apare la TV. ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu am tot ce îmi doresc”

Daniela Crudu, în vârstă de 32 de ani, era o prezență obișnuită pe micile ecrane, însă în ultima perioadă aceasta nu mai apare la fel de des la TV. Aceasta a dezvăluit cu ce se ocupă de când nu mai apare pe micile ecrane. Focoasa brunetă a explicat din ce face bani.  ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce îmi doresc”, a mărturisit Daniela Crudu în cadrul unui interviu.

Daniela Crudu a făcuut dezvăluiri despre viața sa într-un interviu pentru playtech.ro. Aceasta a mărturisit că nu mai este tentată să apară la TV.

De asemenea, Daniela Crudu a explicat și ce activități are în prezent și din ce face bani.

Din ce face bani Daniela Crudu de când nu mai apare la TV. ”Am contracte de imagine”

”M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace?… Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă. Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a declarat Daniela Crudu.


În ceea ce privește activitățile sale din prezent și cum reușește să câștige bani, bruneta a explicat: ”Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodka și la haine”.

Câte operații estetice are Daniela Crudu

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a recurs la mai multe intervenții estetice. De curând, aceasta a decis să-și opereze bustul pentru a treia oară. Ulterior, aceasta a recurs la o nouă intervenție estetică, pentru a arăta exact așa cum își dorește. De data aceasta, bruneta a vrut să scape de grăsimea de pe coapse.

“Mi-am făcut o liposucție în zona coapselor interne. Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fară alcool și sex. E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămânâ de la operație și se mai văd încă vânătăile”, a declarat Daniela Crudu, la „Xtra Night Show”, potrivit click.ro.

Bruneta a explicat și câte operații estetice are: „Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac”.

 

citește și...