Din ce face bani Anda Adam. ”Am avut oportunitatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie”

12.09.2021, 15:31
Din ce face bani Anda Adam. ”Am avut oportunitatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie”
Din ce face bani Anda Adam. ”Am avut oportunitatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie”

Cântăreața Anda Adam, în vârstpă de 41 de ani, a explicat din ce reușește să facă bani. Artista nu are căștiguri doar din muzică, ci și dintr-o afacere pe care a pornit-o înainte de pandemie. ”Am avut oportunitatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie” , a declarat Anda Adam la Antena Stars.

Anda Adam a investit în imobiliare și câștigă bani frumoși.

Cântăreața construiește și vinde vile la marginea Capitalei. Aceasta s-a implicat în această afacere înainte de pandemia de coronavirus.

Din ce face bani Anda Adam. ”Din YouTube faci 300, 500 de euro”

”Din YouTube faci 300, 500 de euro, ok, 2000. Eu am piese la care am investit 10.000 de euro. Am avut oportunitatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie. Sunt dezvoltator, fac case în zona Pipera-Tunari”, a declarat Anda Adam la postul de televiziune Antena Stars, potrivit click.ro.

Vedeta a afirmat că merge pe șantier pentru a-i supraveghea pe muncitori: „Sunt călare cu ei pe acoperiș. Deci mor cu ei în dinți, nu mă interesează. N-am rău de înălțime, mă sui, îmi pun casca în cap, sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoie”.

Anda Adam se iubește cu Yosif Eudor Mohaci

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați.

 

În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Potrivit click.ro, iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat de curând.

citește și...