Diana Matei, amănunte din căsnicia cu Marian Cleante. ”Probleme au fost și au fost multe și nu ușoare”

16.03.2021, 16:46
Diana Matei, amănunte din căsnicia cu Marian Cleante. ”Probleme au fost și au fost multe și nu ușoare”
Diana Matei, amănunte din căsnicia cu Marian Cleante. ”Probleme au fost și au fost multe și nu ușoare”

Cântăreața Diana Matei a dat detalii din mariajul cu Marian Cleante.

Diana Matei formează un cuplu cu Marian Cleante, atât pe scenă, cât și în viața personală, de foarte mulți ani. La emisiunea ”Cea mai tare din parcare”, de la postul de televiziune Antena Stars, Diana Marei a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute din relația cu partenerul ei de viață. ”Noi avem o relație de complementaritate în multe situații pentru că așa e și firesc să fie. El mă lasă pe mine să iau decizii financiare pentru că în general femeia se ocupă de finanțe și cumva cred că-și dorește și să mă vadă fericită și mulțumită adică el tot îmi bagă fel de fel de mașini pe gât dar eu îi zic că nu, că eu vreau mașina aia”, a declarat Diana Matei, citată de spynews.ro.

Artista a mărturisit că și în mariajul lor sunt discuții. „Dacă vorbim de lucruri profesionale, să știi că nu știm deloc să comunicăm. Acolo ne aprindem că făcând amândoi aceeași profesie, lucrurile nu sunt așa ușoare. Probleme au fost și au fost multe și nu ușoare. Nu cred că vreodată s-a pus problema cu adevărat să punem punct relației noastre. Pot să spun că sunt o femeie destul de vulcanică și el este o fire temperamentală și mai arunc câte o vorbă în vânt și spun gata, stop, nu mai pot, dar asta est pe moment. Există probleme, discuții, certuri de-a lungul anilor. Oamenii care se iubesc se mai ciocnesc”, a adăugat vedeta.

Diana Matei a înlocuit-o pe Corina Chiriac la Național TV

După ce Corina Chiriac a decis să renunțe la emisiunea ”Opriți timpul”, de la Național TV, mai multe vedete au intrat în cursa pentru a-i locul renumitei artiste: Diana Matei, din taraful Celante, Theo Rose, Mirela Vaida și Maria Buză. Cea care a înlocuit-o pe Corina Chiriac este cântăreața Diana Matei.

Diana Matei apare la Național TV, alături de Adrian Enache, din toamna anului trecut

Cei doi prezintă împreună un nou format, intitulat “START SHOW”, în fiecare duminică, de la ora 13.00, la Național TV, în locul emisiunii ”Opriți timpul”.

citește și...