Corina Chiriac renunță la emisiunea de la Național TV. Motivul pentru care artista a luat această decizie

25.05.2020, 09:48
Corina Chiriac renunță la emisiunea de la Național TV. Motivul pentru care artista a luat această decizie
Corina Chiriac renunță la emisiunea de la Național TV. Motivul pentru care artista a luat această decizie

Renumita interpretă de muzică ușoară Corina Chiriac nu va mai realiza emisiuni la postul de televiziune Național TV, unde a prezentat emisiunea de divertisment ”Opriți timpul!”, vreme de 12 ani.

Corina Chiriac a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Național TV. Anunțul a fost făcut de vedetă pe pagina sa de Facebook.

”Dragi prieteni, bun găsit! Am pentru voi un anunț important. Iată că și mie ultimele două luni mi-au schimbat viața. Nevoită să stau mai mult în casă, am avut ocazia să stau de vorbă cu mine și am aflat că am nevoie de o pauză de resetare personală și profesională.
După succesul de anul trecut când am schimbat prefixul, an în care am sărbătorit 50 de ani de carieră pe scena Cerbului de Aur, în emisiuni tv și multe concerte, când am lansat la Eurostar dublul CD “Strada Speranței” și un site enorm, www.corinachiriac.ro, site la care am muncit câțiva ani alături de o echipă, această pauză de 2 luni mi-a adus o altă perspectivă de viață. Una mai liniștită. Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Național TV”, a spus artista.

Vrea să-și scrie memoriile

Corina Chiriac a mărturisit că acum vrea să se ocupe de cartea sa de memorii.

”Mulțumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercam să “Ne-amintim Duminică” și să “Oprim Timpul” împreună.  Sutele de ediții filmate până anul asta în data de 11 Martie, vor fi revazute de azi înainte de către alte și alte rânduri de telespectatori ! Mulțumesc echipei televiziunii Național TV pentru găzduire și urez tuturor emisiuni frumoase în viitor.

Între timp, eu am început să îmi scriu amintirile, activitate care mă bucură, deși mă consumă emoțional, fiindcă trebuie să retrăiesc zeci de ani de întâmplări, pentru a le povesti altora! De asemenea, am avut timp să îmi redecorez balconul!
Va ofer câteva poze care sper să vă placă. Doamne Ajută să ne revedem sănătoși! A dumneavoastră, Corina Chiriac”.


Șefii știau că vrea să se retragă

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Corina Chiriac a mărturisit că șefii postului știau că aceasta vrea să se retragă.

”Am avut ultimii 15 ani foarte agitați, ani cu drumuri, concerte, spectacole, filmări și aniversări. Și vine o vreme când te întrebi ce faci cu viața ta. La câțiva ani vine o reorganizare. Anul trecut m-am serbat la 70 de ani la mai multe televiziuni, am lansat site-ul personal, albume, concert la Cerbul de Aur de 27 de minute cu Ionel Tudor, un an agitat.

Am avut de filmat emisiunile pentru Crăciun și Revelion și inițial, știu și șefii de la Național TV, voiam să mă retrag după Anul Nou. Pentru că din când în când trebuie să mai pui punct și virgulă sau punct. Am onorat tot ce am avut de onorat și m-am epuizat profesional. În momentul în care un artist nu mai vine cu ceva nou în fața fanilor săi, cariera lui intră în derivă. Trebuie să vin cu ceva nou”, a declarat renumita artistă.

Ce spune despre colaborarea cu o altă televiziune

Cântăreața a dezvăluit că nu există un proiect de a colabora cu un alt post TV.

”Nu există un plan de a colabora cu o altă televiziune. Da, am colaborat cu TVR la emisiunea “Deschide poarta soarelui” și m-a onorat această invitație, eu sunt produsul TVR-ului acum 50 de ani. Smaranda Vornicu, fiica regretatului Tudor Vornicu, m-a invitat personal pe mine și pe alti artiști să cânt în acest proiect de suflet, să vadă telespectatorii că existăm încă și că deschidem poarta soarelui. Sincer, acum mă pot bucura că pot respira aer curat și că mă pot plimba în voie, pe jos, mă bucur că este totul verde”, a mai spus Corina Chiriac pentru sursa citată.

citește și...