Cine ar putea să o înlocuiască pe Corina Chiriac la Național TV. Patru vedete în cursa pentru a prezenta emisiunea ”Opriți timpul”

26.05.2020, 11:15
Cine ar putea să o înlocuiască pe Corina Chiriac la Național TV. Patru vedete în cursa pentru a prezenta emisiunea ”Opriți timpul”

Este mare concurență pentru găsirea unui înlocuitor la cârma emisiunii ”Opriți timpul”, de la Național TV, după ce renumita artistă Corina Chiriac a renunțat la show.

Corina Chiriac a prezentat ani de zile emisiunea ”Opriți timpul!, la postul de televiziune Național TV. Acum se caută o înlocuitoare, patru vedete fiind în cursă.

Potrivit click.ro, în locul ei ar fi două soliste, Diana Matei (38 de ani), din Taraful Cleante, care deja s-a familiarizat cu formatul show-ului, ca invitat permanent, și cântăreața Theo Rose (22 de ani), pe care o știți de la ”Bravo, ai stil!” (Kanal D). Ele vor da probe, iar aleasa va începe filmările în această vară, pentru noi ediții ”Opriți timpul!”.

Favorite ar mai fi fost, în ultima vreme, alte două artiste de top și cu experiență în emisiuni de succes. Este vorba despre Mirela Vaida, de la ”Acces direct” (Antena 1), și actriță la Teatrul de revistă ”Constantin Tănase” din București, și despre Maria Buză, care a colaborat, preț de câteva ediții, la show-ul transformărilor, ”Te cunosc de undeva!” (Antena 1).

A renunțat la colaborare după 12 ani

Renumita interpretă de muzică ușoară Corina Chiriac nu va mai realiza emisiuni la postul de televiziune Național TV, unde a prezentat emisiunea de divertisment ”Opriți timpul!”, vreme de 12 ani. Anunțul a fost făcut de vedetă pe contul ei de Facebook.

”Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Național TV. Mulțumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercam să “Ne-amintim Duminică” și să “Oprim Timpul” împreună. Sutele de ediții filmate până anul asta în data de 11 Martie, vor fi revazute de azi înainte de către alte și alte rânduri de telespectatori ! Mulțumesc echipei televiziunii Național TV pentru găzduire și urez tuturor emisiuni frumoase în viitor”, a explicat celebra artistă.

Vrea să-și scrie memoriile

Corina Chiriac a mărturisit că își dorește să se ocupe de cartea sa de memorii.

”Între timp, eu am început să îmi scriu amintirile, activitate care mă bucură, deși mă consumă emoțional, fiindcă trebuie să retrăiesc zeci de ani de întâmplări, pentru a le povesti altora!”, a mai spus celebra cântăreață.

citește și...